E-mail address
Password
 
Forgot your password? ?
E-mail address
Live Chat
Contact phone
United Kingdom
0808 168 3471
Business hours
Mon - Fri
08:00h - 20:00h
Sat
08:00h - 14:00h
This page is not available in the requested language. Available languages: Croatian, Slovenian

Introduction Page

Existing User

Sign in to access user interface

Ako već jeste iznajmljivač Adriatic.hr-a, na svoj korisnički račun možete se prijaviti upisom pristupnih podataka.

Ako još niste naš partner, pozivamo Vas da postanete jer na taj način možete lakše povećati popunjenost svojih smještajnih kapaciteta.

Zašto surađivati s Adriatic.hr-om?

Vodeća smo on-line turistička agencija u Hrvatskoj specijalizirana za privatni smještaj na Jadranu. Najveća, vrlo pregledna i izrazito detaljno prezentirana ponuda smještaja čini proizvod naše agencije jedinstvenim na tržištu. Prezentacija smještaja uključuje fotografije objekta i njegove okoline, fotografije i 3D tlocrte unutrašnjosti svih smještajnih jedinica, fotografije i video zapise mjesta, rivijera i plaža.

Sve fotografije i videosnimci isključivo su autorski rad naših terenskih djelatnika pa zato jamčimo za njihovu autentičnost, kao i za vjerodostojnost svih prikazanih podataka. Iz istog razloga u ponudu ne prihvaćamo nove objekte samo na temelju slika i informacija koje nam iznajmljivači pošalju poštom ili e-mailom.

Da bismo olakšali našu suradnju, napravili smo sučelje koje iznajmljivačima omogućuje brzo i lako pristupanje podacima o smještajnim jedinicama i rezervacijama. Uz pristup računu, e-mail adresom i lozinkom, iznajmljivači mogu pomoću sučelja ažurirati svoje cjenike i zauzeća, potvrđivati raspoloživost svojih smještajnih jedinica za upite od Adriatic.hr-a, učitavati nove slike svojih jedinica i objekata te izvršavati download dokumentacije vezane uz rezervacije agencije i sl.

Pozivamo iznajmljivače koji žele pouzdanog i profesionalnog partnera u prodaji smještajnih kapaciteta da postanu dio Adriatic.hr ponude te ostvare profitabilnu suradnju na obostrano zadovoljstvo.

Ispunite priloženi obrazac!

Adriatic.hr uses "cookies" on our website to provide you with a better user experience. By using our website you consent to their use. Learn more... Close