Potreban noviji web preglednik

Vaš preglednik ne podržava novitete koje smo uveli! Preporučamo da ažurirate postojeći ili koristite neki drugi.

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge Opera
+385 21 456-456
Pon - Pet
08:00h - 22:00h
Ned
14:00h - 22:00h

And the Oscar goes to... Croatia!

Print Objavljeno: 15.3.2012.
And the Oscar goes to... Croatia!

Hrvatska je osvojila "Turističkog Oskara"! Na Međunarodnom sajmu turizma u Berlinu promidžbeni film Hrvatske turističke zajednice osvojio je 1. nagradu u kategoriji glazbeni video, objavljeno je internetskim stranicama manifestacije. Glazbeni video "Oda radosti" osvojio je prestižnu nagradu „Das goldene Stadttor“ u žestokoj konkurenciji od čak 92 kratka videa.

Tako u prizorima koji se izmjenjuju zajedno s ritmom i melodijom pjesme možete prepoznati slapove Plitvičkih jezera, vrhove planinske Hrvatske, najpoznatiju plažu Hrvatske Zlatni rat u Bolu na Braču, ušće Krke, kupolu šibenske katedrale i mnoge druge simbole hrvatskoga turizma. Promidžbeni film uspio je u 4 i pol minute dočarati svu raznolikost panonske, gorske i primorske Hrvatske prikazavši raznovrsnost prirode te bogatu kulturnu i povijesnu baštinu.

Glazbeni video počinje prikazom zore u idiličnom krajoliku hrvatske obale da bi uz zanosne melodije ode obogaćene zvukovima hrvatskih tradicionalnih instrumenata lijerice, sopila i gajdi pokazao gledateljima slikovite panorame Splita i Rovinja, završivši velikim glazbenim finalem sa stoljetnim Dubrovnikom.

Bravo, Hrvatska!




Kategorije

Novosti

Pridružite se Adriatic.hr klubu jer:

  • dobivate ekskluzivne ponude
  • prvi saznajete za naše akcije
  • prvi uživate u našim pogodnostima

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Osim toga, kolačići se koriste za oglašavanje prilagođeno vama, kako na našoj stranici tako i izvan nje, preko pouzdanih partnera. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje svih kolačića.

U redu