E-mail adresa
Lozinka
 
Zaboravili ste lozinku? ?
E-mail adresa
Kontakt telefon
Hrvatska
+385 21 456-456
Radno vrijeme
Pon - Pet
08:00h - 22:00h
Sub
08:00h - 14:00h

Uvodna stranica

Recommending program predstavlja najjednostavniji oblik suradnje s našim partnerima. Ovaj tip suradnje iziskuje najmanje napora, i u njega se može uključiti svatko.

Recommending agenti kroz neobavezni razgovor upoznaju svoje prijatelje i poznanike s mogućnostima ljetovanja na Jadranu koje pruža Adriatic.hr.

Ako osobe koje nam uputite rezerviraju neke od usluga iz naše ponude, te u formularu za rezervaciju, u za to predviđenom polju, navedu lozinku recommending agenta koji ih je uputio na web stranicu Adriatic.hr-a, gost sebi osigurava 5% jeftiniji odmor, a njegov recommending agent ostvaruje zaradu u iznosu od 5 % na ukupno ostvareni promet.

Popust na osnovi reccommending preporuke mogu ostvariti samo oni gosti koji prvi put koriste naše usluge, odnosno samo gosti koji su posjetili našu web stranicu po preporuci svojih prijatelja ili poznanika, a ne i gosti koji su već koristili naše usluge ili koji su rezervirali naše usluge preko subagentske mreže Adriatic.hr-a.

Popust se obračunava isključivo na osnovnu uslugu (smještaj bez ikakvih dodataka, odnosno isključivo najam plovila).

Recommending partneru ostvarena zarada može biti isplaćena na dva načina:

  • U slučaju da je recommending partner pravna osoba, u mogućnosti je da nam poslije isteka obračunskog perioda ispostavi račun na ime reklamnih usluga, te će mu provizija biti isplaćena na njegov bankovni račun (troškove bankovnog transfera snosi recommending partner).
  • Ostali recommending agenti (fizičke osobe) istekom obračunskog perioda iznos zarađene provizije mogu iskoristiti u vidu popusta na bilo koju uslugu iz naše ponude koju rezerviraju u nekom od idućih obračunskih perioda.
Obračunski period traje od 01.10. – 30.09. Isplatu ostvarene provizije na bankovni račun (pravna osoba), odnosno u vidu popusta (fizička osoba), može recommending partner zatražiti nakon isteka obračunskog perioda.

Recommending partneru koji putem preporuke ostvari minimalno 5 rezervacija se priznaje dodatni bonus u iznosu od 50 €. Recommending partneru koji ostvari minimalno 8 rezervacija se priznaje dodatni bonus u iznosu od 100 €. Jednom rezervacijom smatra se jedan uplaćen zahtjev za rezervacijom bez obzira na broj rezerviranih smještajnih jedinica i osoba. Stornirane rezervacije ne ulaze u ukupan broj ostvarenih rezervacija.

Ostvareni iznos recommending partner ne može prenijeti na treće osobe.

Dva gosta koji idu na godišnji odmor u istoj sezoni ne mogu biti recommending partneri jedan drugome, već samo jedan od njih može dobiti 5 % popusta i drugi 5 % zarade.

Lozinka recommending agenta uz pomoć koje će osobe koje nam uputite ostvarivati mogućnost jeftinijeg odmora je Vaša e-mail adresa koju navodite kod registracije.

Ako se prijavite za našeg recommending agenta, odmah po izvršenoj prijavi poslat ćemo Vam pozdravnu e-mail poruku s pristupnim podacima za korisnički dio našeg web site-a gdje ćete imati detaljan uvid u svoju statistiku i ostvarenu zaradu.

Ovaj vid suradnje pomaže jačanju međusobnog povjerenja, jer je, s obzirom na Vaše osobno poznanstvo s osobama koje upućujete na nas, vjerodostojnost korisničkog dijela našeg web site-a, odnosno Vaših statistika i Vaše zarade, lako usporediva sa stvarnim stanjem.

Članstvom u Adriatic.hr recommending programu si osiguravate dodatni izvor prihoda, a svojim prijateljima jeftinije ljetovanje na Jadranu. Ispunite prijavnicu i postanite Adriatic.hr recommending agent.

Za dodatna pitanja ili eventualne nejasnoće obratite nam se putem e-maila recommending@adriatic.hr. Naše osoblje Vam stoji na raspolaganju!

Postojeći korisnik

Prijavite se za pristup korisničkom sučelju

Live Chat Online Možemo li vam pomoći?
Adriatic.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica, slažete se s njihovim korištenjem. Saznajte više... Zatvori