E-mail адреса
Лозинка
 
Ја заборавивте Вашата лозинка? ?
E-mail адреса
Контакт телефон
Хрватска
+385 21 456-456
Работно време
Пон - Пет
08:00h - 18:00h
Отстрани ги избраните параметри

Пребарување

-
Други критериуми
Отстрани ги избраните параметри

Хотели Хрватска

 ALLEGRO
 • Double room park side with balcony and half board
  € 33,80 - € 33,80
  По личност, по ноќевање
  2
  Детали
 • Double room with help bed park side with balcony,halfboard
  € 34,80 - € 34,80
  По личност, по ноќевање
  2+1
  Детали
 • Double room sea side with balcony and half board
  € 37,80 - € 37,80
  По личност, по ноќевање
  2
  Детали
 • Double room sea side with extra bed, balcony, and half board
  € 38,80 - € 38,80
  По личност, по ноќевање
  2+1
  Детали
 • Double room park side with balcony ,light all inclusive
  € 54,70 - € 97,50
  По личност, по ноќевање
  2
  Детали
 • Double room with help bed park side with balcony, light all inclusive
  € 56,70 - € 101,50
  По личност, по ноќевање
  2+1
  Детали
 • Double room sea side with balcony, light all inclusive
  € 62,70 - € 113,40
  По личност, по ноќевање
  2
  Детали
 • Double room sea side with help bed and balcony - light all inclusive
  € 65,70 - € 116,40
  По личност, по ноќевање
  2+1
  Детали
 VALAMAR PINIA
 • Double room with air conditioning and half board
  € 36,80 - € 43,80
  По личност, по ноќевање
  2
  Детали
 • Double room with air conditioning, light all inclusive
  € 70,60 - € 105,40
  По личност, по ноќевање
  2
  Детали
 SOL AURORA
 • Double room classic with balcony and half board
  € 46,80 - € 55,90
  По личност, по ноќевање
  2
  Детали
 • Double room, premium sea side with balcony and half board
  € 55,90 - € 65,00
  По личност, по ноќевање
  2+1
  Детали
 • Single room with balcony and half board
  € 58,50 - € 67,60
  По личност, по ноќевање
  1
  Детали
 • Double room classic with balcony and all inclusive
  € 65,00 - € 113,10
  По личност, по ноќевање
  2
  Детали
 • Double room, premium sea side with balcony and all inclusive
  € 74,20 - € 123,60
  По личност, по ноќевање
  2+1
  Детали
 • Single room with balcony all inclusive
  € 76,80 - € 139,20
  По сместувачка единица, по нокевање
  1
  Детали

Хотел * * * ADRIA Biograd na moru (Biograd)

 ADRIA
 • Triple room with extra bed and half board
  € 38,00 - € 46,40
  По личност, по ноќевање
  3+1
  Детали
 • Double room with balcony and half board
  € 38,00 - € 46,40
  По личност, по ноќевање
  2
  Детали
 • Double room with balcony single use and half board
  € 49,40 - € 60,20
  По личност, по ноќевање
  1
  Детали
 • Double room with balcony - all inclusive
  € 63,00 - € 86,70
  По личност, по ноќевање
  2
  Детали
 • Triple room with extra bed and all inclusive
  € 63,00 - € 86,70
  По личност, по ноќевање
  3+1
  Детали
 • Double room with balcony, single use, all inclusive
  € 81,80 - € 112,70
  По личност, по ноќевање
  1
  Детали
 LOVRAN
 • Double room street view, bed & breakfast
  € 24,90 - € 52,30
  По личност, по ноќевање
  2+1
  Детали
 • Double room sea view bed and breakfast
  € 29,70 - € 60,60
  По личност, по ноќевање
  2+1
  Детали
 • Double room street view wtih air-conditioning, bed & breakfast
  € 41,60 - € 60,60
  По личност, по ноќевање
  2+1
  Детали
 • Double room sea view with air condition, bed and breakfast
  € 49,90 - € 68,90
  По личност, по ноќевање
  2+1
  Детали
 PARK
 • Double room park side with half board
  € 33,80 - € 35,00
  По личност, по ноќевање
  2+1
  Детали
 • Double room sea side with half board
  € 36,30 - € 37,50
  По личност, по ноќевање
  2+1
  Детали
 • Double room park side light all inclusive
  € 51,90 - € 75,60
  По личност, по ноќевање
  2+1
  Детали
 • Double room sea side light all inclusive
  € 54,40 - € 78,10
  По личност, по ноќевање
  2+1
  Детали
 HOLIDAY
 • Double room park side with half board
  € 36,30 - € 37,50
  По личност, по ноќевање
  2+1
  Детали
 • Double room sea side with half board
  € 41,30 - € 42,50
  По личност, по ноќевање
  2+1
  Детали
 • Double room park side light all inclusive
  € 53,10 - € 76,90
  По личност, по ноќевање
  2+1
  Детали
 • Double room sea side light all inclusive
  € 58,10 - € 81,90
  По личност, по ноќевање
  2+1
  Детали
 REMISENS FAMILY HOTEL MARINA
 • Double room atrium view with half board
  € 36,20 - € 54,90
  По личност, по ноќевање
  2
  Детали
 • Double room park side with balcony and half board
  € 41,20 - € 63,80
  По личност, по ноќевање
  2+1
  Детали
 • Single room atrium view with half board
  € 54,90 - € 73,70
  По личност, по ноќевање
  1
  Детали
 • Double family room park side with balcony with halfboard
  € 72,40 - € 109,90
  По личност, по ноќевање
  2+2
  Детали
 • Double room atrium view light all inclusive
  € 79,90 - € 92,40
  По личност, по ноќевање
  2
  Детали
 • Double room park side with balcony ,light all inclusive
  € 92,40 - € 106,20
  По личност, по ноќевање
  2+1
  Детали
 • Single room atrium view with light all inclusive
  € 104,90 - € 117,40
  По личност, по ноќевање
  1
  Детали
 • Double family room park side with balcony ,light all inclusive
  € 159,80 - € 184,80
  По личност, по ноќевање
  2+2
  Детали

Хотел * * * * MANORA Nerezine (Lošinj)

 MANORA
 • Double room with half board
  € 63,20 - € 100,40
  По личност, по ноќевање
  2+1
  Детали
 • Double room single use - half board
  € 79,70 - € 95,60
  По личност, по ноќевање
  1
  Детали
 SOLARIS HOTEL IVAN
 • Double room with half board - Superior
  € 52,30 - € 66,50
  По личност, по ноќевање
  2
  Детали
 • Double room Deluxe with halfboard
  € 55,20 - € 71,30
  По личност, по ноќевање
  2
  Детали
 • Two double next door rooms with half board service (SDTD)
  € 67,60 - € 93,20
  По личност, по ноќевање
  4
  Детали
 • Double room bed and breakfast - Superior
  € 79,60 - € 79,60
  По личност, по ноќевање
  2
  Детали
 • Double room Deluxe - bed and breakfast
  € 83,70 - € 83,70
  По личност, по ноќевање
  2
  Детали
 • two double next door rooms with bed&breakfast service (SDTD)
  € 111,60 - € 111,60
  По личност, по ноќевање
  4
  Детали
Adriatic.hr
Poljička cesta 26
21000 Split, Хрватска
tel: +385 21 456-456
fax: +385 21 456-789
gsm: +385 91 234-5641
e-mail: info@adriatic.hr
ОИБ: 16364086764
ID: HR-AB-21-020038491
Плаќањето е осигурано со SSL енкрипција
Generiranje: s | XML: s | PHP: s
Memorija: MB | Host: | XML Service(0)
Adriatic.hr користи "колачиња" за да овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на користење на нашите интернетски страници, се сложувате со нивно користење. Дознајте повеќе... Затвори