E-mail адреса
Лозинка
 
Ја заборавивте Вашата лозинка? ?
E-mail адреса
Контакт телефон
Хрватска
+385 21 456-456
Работно време
Пон - Пет
08:00h - 20:00h
Саб
08:00h - 14:00h
special -10% last minute -5%
Апартмани Rabac (Labin) - 2340
Цел екран Албум: Објект (1/3)
Објект
Објект  - Апартмани Rabac (Labin) - 2340
1/3
Двор
Двор - Апартмани Rabac (Labin) - 2340
1/3
Паркиралиште
Паркиралиште - Апартмани Rabac (Labin) - 2340
1/2
Најблиска плажа
Најблиска плажа - Апартмани Rabac (Labin) - 2340
1/2
Плажи во близина
Плажи во близина - Апартмани Rabac (Labin) - 2340
1/12
Место
Место  - Апартмани Rabac (Labin) - 2340
1/15
Регија Истра
Ривиера Labin
опис на локација Копно
Место Rabac
Вид на населба Мала населба
Положба на местото на картата
Rabac

За упатство како да дојдете до местото каде што се наоѓа објектот, ве молиме внесете го местото од каде поаѓате.

Објектот се наоѓа покрај главен пат Не
Помеѓу објектот и плажата е главната улица Да
Објектот се наоѓа покрај плажа Не
Број на степеници од објектот до плажата 194
Можен пристап со автомобил Да
Објектот се наоѓа во релативно тивко окружување Да
Објектот се наоѓа во изолирано подрачје Не
Објектот е опкружен со зеленило Не
Море 500 m
Плажа 500 m
Центар 4 km - Labin
Трговија 400 m
Ресторан 200 m
Прва помош 4 km
Поштенски уред 400 m
Дискотека 450 m
Хотелски базен 900 m
Спортски терен 1,2 km
Нуркачки центар 600 m
  Најблиска плажа Останати плажи
Вид Сончана Сончана
Влез во море Плитко во краток домен Плитко во краток домен
Природна ладовина Не Да
"Приватна" плажа Не Не
Тушеви на плажа Не Да
Забавни содржини Не Да
Плажа погодна за нудизам (неофицијално) Не Не
Службена нудистичка плажа Не Не
Погодно за лица со хендикеп Не
Двор 100 m2
Простор за деца Не
Простор за седење Не
Паркиралиште на барање
Во дворот Да
Наклон Да
Заштита од сонце Не
Број на места за паркирање 1
Одалеченост од објектот во склоп на објектот
Паркиралиште (јавно) на барање
Чувано Не
Паркинг местото е гарантирано Не
Одалеченост од објектот 20 m
Гаража на барање
Број на места за паркирање 1
Одалеченост од објектот 50 m
Скара Да
Фиксна
Туш Не
* Расположливоста на дополнителните услуги во резервираниот термин и цената на истите (доколку не е наведена), потребно е да се провери однапред. Тоа посебно се однесува на услугите за кои користењето е количински ограничено (пр. паркинг места, гаража, интернет и сл.) Не се наведени ни услугите чиј ценовник го немаме на располагање. Дополнителните услуги кои не се прикажани во калкулацијата на цените се плаќаат директно на сопственикот, исклучиво под услов гостот да ги користи.
Достапно Задолжителна услуга Цена
Доручек Не
Полупансион Не
Полн пансион Не
Пријава на гости Да
Интернет Да
Користење преку компјутер на гостинот Да
Вид ADSL
Начин на поврзување на компјутерите на гостите WiFi
Перење алишта
Кај домаќинот на барање
Чамец Не
Вез за чамец Не
Превоз за гостите на барање
Домашни миленици Не
Дополнително легло на барање
Количина 2
Во единиците: A-2340-a
* Расположливоста на дополнителните услуги во резервираниот термин и цената на истите (доколку не е наведена), потребно е да се провери однапред. Тоа посебно се однесува на услугите за кои користењето е количински ограничено (пр. паркинг места, гаража, интернет и сл.) Не се наведени ни услугите чиј ценовник го немаме на располагање. Дополнителните услуги кои не се прикажани во калкулацијата на цените се плаќаат директно на сопственикот, исклучиво под услов гостот да ги користи.

Објектот 2340 во местото Rabac, Labin - Истра ви нуди сместување во сместувачка единица од типот Апартман (3) која е оддалечена 500 m од море. Во близина се наоѓа плажа од типот сончана. Овој објект се наоѓа во категоријата апартмани и соби.

Можно е и други гости да престојуваат во овој објект, за време на вашиот одмор, со оглед на тоа што објектот има повеќе апартмани. Сопственикот за време на вашиот одмор ќе биде присутен во објектот. За лицата со инвалидитет не е обезбеден пристап во објектот. За време на летувањето во овој објект, непречено може да користите Интернет. Дворната површината изнесува 100 m2. Со оваа куќа можете да користите и паркинг, чија достапност треба претходно да ја проверите. Доколку сакате да ја користите гаражата, потребно е да ја резервирате претходно. Од објектот можете да стигнете до самопослуга, дискотека, ресторан без користење на автомобил.На оддалеченост поголема од километар се: прва помош, центар. Од објектот до плажата има повеќе од 100 скали.

Во објектот престојуваат други гости* Да
Домаќините живеат или привремено престојуваат во објектот Да
 
Познавање странски јазици Слабо Добро Одлично
германски Да
англиски Да
италијански Да
* Во други сместувачки единици, кои може ама и немора да се вклучени во понудата на агенцијата

Регија: Истра

Појдете на патување на шароликата Истра и запознајте ги сите бои на хрватските најголеми... Повеќе »
You have reached the limit of units for comparison. Please, remove one of the units to continue with the current comparison.
Апартман A-2340-a - Апартмани Rabac (Labin) - 2340
Цел екран Албум: Нацрт (1/3)
Нацрт
Нацрт - Апартман A-2340-a - Апартмани Rabac (Labin) - 2340
1/3
Дневна соба 10 m2
Дневна соба - Апартман A-2340-a - Апартмани Rabac (Labin) - 2340
1/1
Трпезарија 7 m2
Трпезарија - Апартман A-2340-a - Апартмани Rabac (Labin) - 2340
1/2
Кујна 5 m2
Кујна - Апартман A-2340-a - Апартмани Rabac (Labin) - 2340
1/1
Спална соба 1 14 m2
Спална соба 1 - Апартман A-2340-a - Апартмани Rabac (Labin) - 2340
1/2
Спална соба 2 12 m2
Спална соба 2 - Апартман A-2340-a - Апартмани Rabac (Labin) - 2340
1/2
Бања 1 6 m2
Бања 1 - Апартман A-2340-a - Апартмани Rabac (Labin) - 2340
1/2
Бања 2 2 m2
Бања 2 - Апартман A-2340-a - Апартмани Rabac (Labin) - 2340
1/1
Ходник 10 m2
Ходник - Апартман A-2340-a - Апартмани Rabac (Labin) - 2340
1/3
Тераса 1 11 m2
Тераса 1 - Апартман A-2340-a - Апартмани Rabac (Labin) - 2340
1/2
Тераса 1 - поглед
Тераса 1 - поглед - Апартман A-2340-a - Апартмани Rabac (Labin) - 2340
1/2
Тераса 2 19 m2
Тераса 2 - Апартман A-2340-a - Апартмани Rabac (Labin) - 2340
1/2
Тераса 2 - поглед
Тераса 2 - поглед - Апартман A-2340-a - Апартмани Rabac (Labin) - 2340
1/2
Тераса 3 16 m2
Тераса 3 - Апартман A-2340-a - Апартмани Rabac (Labin) - 2340
1/1
Тераса 3 - поглед
Тераса 3 - поглед - Апартман A-2340-a - Апартмани Rabac (Labin) - 2340
1/1

Детали за просториите

Просторија Површина Опис
Влез -
Да Посебен влез
Дневна соба 10 m2
Просторијата е поврзана:
со просторијата "Тераса 1"
Da Клима уред
Трпезарија 7 m2
Просторијата е поврзана:
со просторијата "Тераса 1"
Кујна 5 m2
Просторијата е поврзана:
со просторијата "Тераса 2"
Да Стандардна опрема
Фриждер, Мијалник, Шпорет, Шпорет
Спална соба 1 14 m2
Број на легла: 2
Брачен кревет (2)
Спална соба 2 12 m2
Број на легла: 3
3 x Кревет (1)
Бања 1 6 m2
Да Када
Не Туш-када
Бања 2 2 m2
Не Када
Да Туш-када
Ходник 10 m2
Просторијата е поврзана:
со просторијата "Тераса 3"
Тераса 1 11 m2
Просторијата е поврзана:
со просториите "Дневна соба" и "Трпезарија"
Да Поглед на море
Да Заштита од сонце
Тенда
Тераса 2 19 m2
Просторијата е поврзана:
со просторијата "Кујна"
Да Поглед на море
Да Заштита од сонце
Природна ладовина
Тераса 3 16 m2
Просторијата е поврзана:
со просторијата "Ходник"
со просторијата "Тераса" од сместувачката единица A-2340-c
Да Поглед на море
Да Заштита од сонце
Надстрешница
Дополнителни информации
Да Сателитски ТВ програм Да Скара (заедничкa)
Опис на сместувачката единица
Апартман има капацитет 4+1. Сместувачката единица има површина од 66 m2 + 46 m2 (тераса). Апартман има поглед на море. Апартман има клима, а користењето дополнително се наплаќа. Во сместувачката единица завршното чистење е вклучено во цената.
Прикажи се

Апартман A-2340-a (4+1)

Споредба Позиција: I кат
Површина: 66 m2 + 46 m2 (Тераса 1, Тераса 2, Тераса 3)
Број на легла: 4 + 1

Цeновник за сезона 2014

Апартман A-2340-a
Број на личности 3 4 5
03.07. - 28.08.
€ 107 € 107 € 110
12.06. - 03.07.
28.08. - 18.09.
€ 86 € 86 € 91
01.01. - 12.06.
18.09. - 01.01.
€ 72 € 72 € 77
Прикажаните цени се намалени за:
  • 10% специјален попуст

* Прикажаните цени важат за ноќевање во одбраната сместувачка единица за горе наведениот број лица

Препорачуваме:Last Minute


Дополнителни услуги
Греење (централно) +€ 5,00 / ден
Пријава на гости +€ 3,00 / Личност
Дополнително легло на барање • Перење алишта • Превоз за гостите Цена по договор
Завршно чистење • Интернет Вклучено во цената
Климатизирање +€ 5,00 / ден
Паркинг места
Паркинг место на барање Вклучено во цената
Паркинг место на барање (јавно) Вклучено во цената
Garage on request Вклучено во цената

* Расположливоста на дополнителните услуги во резервираниот термин и цената на истите (доколку не е наведена) потребно е да се провери однапред. Дополнителните услуги кои не се прикажани во калкулацијата на цените се плаќаат директно на сопственикот, исклучиво под услов гостинот да ги користи.

Калкулација / Резервација

*Сместувачка единица
*
*
*
Додади повеќе единици
* Сместувачката единица не е достапна во бараниот интервал.
*Пристигнување – Заминување
*Возрасни
Деца
?
Цена
Попуст
? Конечна цена
Аконтација
»
Остаток
»
Продолжи

Резервациски календар

< Јуни 2014
По Вт Ср Че Пе Са Не
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Јули 2014
По Вт Ср Че Пе Са Не
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Август 2014
По Вт Ср Че Пе Са Не
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Септември 2014 >
По Вт Ср Че Пе Са Не
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Термини ажурирани: 22.4.14
  Резервирање во тек (се очекува потврда)   Резервирано

Оцени и коментари од гостите ?

Место
* * * * * 4,7
Плажа
* * * * * 4,6
Сместување
* * * * * 4,6
Домаќин
* * * * * 4,9
4,7
8
#1 A-2340-a
Lajos Szendrey, 10 јули 2013
Место 5
Плажа 5
Сместување 3
Домаќин 4
унгарски (original) македонски (Google Translate)
A szállás jó volt,szép helyen.Egyedül az ágy volt kényelmetlen.
Прочитај повеќе
#2 A-2340-a
Felice Novati, 24 август 2012
Место 4
Плажа 4
Сместување 4
Домаќин 5
италијански (original) македонски (Google Translate)
ottima sistemazione, curata e pulita.
Прочитај повеќе

Слично сместување Сместување во близина

Апартман A-9037-c (4+1) Апартман A-9037-c
Marina (Trogir)
60 m
€ 64,00 - € 77,00/ ноќевање
Апартман A-2355-a (4+1) Апартман A-2355-a
Selce (Crikvenica)
150 m
€ 60,00 - € 102,00/ ноќевање
Апартман A-2330-a (4+1) Апартман A-2330-a
Rabac (Labin)
140 m
€ 56,00 - € 95,00/ ноќевање
Апартман A-5482-b (4+1) Апартман A-5482-b
Novi Vinodolski (Novi Vinodolski)
300 m
€ 60,00 - € 93,00/ ноќевање
Апартман A-2358-c (4+1) Апартман A-2358-c
Duga Luka (Prtlog) (Labin)
150 m
€ 59,00 - € 81,00/ ноќевање  •  
  •  
  •  

Adriatic.hr
Poljička cesta 26
21000 Split, Хрватска
tel: +385 21 456-456
fax: +385 21 456-789
gsm: +385 91 234-5641
e-mail: info@adriatic.hr
ОИБ: 16364086764
ID: HR-AB-21-020038491
Плаќањето е осигурано со SSL енкрипција
Generiranje: s | XML: s | PHP: s
Memorija: MB | Host: | XML Service(0)
Adriatic.hr користи "колачиња" за да овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на користење на нашите интернетски страници, се сложувате со нивно користење. Дознајте повеќе... Затвори