E-mail адреса
Лозинка
 
Ја заборавивте Вашата лозинка? ?
E-mail адреса
Live Chat
Контакт телефон
Хрватска
+385 21 456-456
Работно време
Пон - Пет
08:00h - 20:00h
Саб
08:00h - 14:00h

Попусти - Сите посебни понуди

Ниска цена број на објекти: 385

Апартмани 7904
Opatija (Opatija)
Сместувачки единици: 1
Легла: 5
Од: € 53,20 по ден
Апартмани 518
Podgora (Makarska)
Сместувачки единици: 5
Легла: 18
Од: € 32,00 по ден
Апартмани 6370
Metajna (Pag)
Сместувачки единици: 1
Легла: 7
Од: € 53,00 по ден
Апартмани 6875
Podaca (Makarska)
Сместувачки единици: 2
Легла: 8
Од: € 40,00 по ден
Туристичко сместување по многу поволни цени се наоѓа во категоријата "Ниска цена", каде одлични објекти во екот на сезоната можат да се најдат до максимум 16 € по лице. Пребарајте сместување во оваа категорија и лесно најдете апартмани во кои ќе се сместите удобно, а притоа и значително ќе заштедите. Види ги сите објекти »

Специјален попуст број на објекти: 27

Апартмани 6875
Podaca (Makarska)
Сместувачки единици: 2
Легла: 8
Од: € 40,00 по ден
Апартмани 6647
Starigrad (Paklenica)
Сместувачки единици: 2
Легла: 16
Од: € 69,60 по ден
Апартмани 2762
Lokva Rogoznica (Omiš)
Сместувачки единици: 2
Легла: 8
Од: € 28,80 по ден
Апартмани 7606
Ražanj (Rogoznica)
Сместувачки единици: 2
Легла: 16
Од: € 45,00 по ден
Кога ќе тргнете во потрага по сместување на Јадранот, во нашата понуда ќе пронајдете преку 600 објекти со атрактивни попусти од 10% – 30%. Детално истражете ја базата на сместувачки единици кои ги нудиме и пронајдете за себе најпогоден апартман по поволни цени. Види ги сите објекти »

Last minute број на објекти: 10

Куќа за одмор 7466
Plomin Luka (Labin)
Сместувачки единици: 1
Легла: 6
Од: € 50,00 по ден
Апартмани 7617
Presika (Labin)
Сместувачки единици: 2
Легла: 6
Од: € 20,00 по ден
Апартмани и соби 4065
Zubovići (Pag)
Сместувачки единици: 4
Легла: 22
Од: € 43,00 по ден
Апартмани 10338
Rogoznica (Rogoznica)
Сместувачки единици: 3
Легла: 14
Од: € 49,40 по ден
Одлична прилика за заштеда имате доколку резервирате по посебно поволните цени од нашата "Last minute" понуда. Ова категорија попусти е најинтересна за гостите кои не можат однапред да знаат кои денови ќе им се слободни да заминат на патување или за оние кои во последен момент ќе одлучат нивната овогодшна дестинација за одмор ќе биде Јадранот. Види ги сите објекти »

Бесплатни автопати

All the guests who used our services for private accommodation in 2014. and plan to do the same in 2015., are rewarded with a discount on the new reservation. Adriatic.hr will refund you the toll costs made upon arriving and leaving the private accommodation from Adriatic.hr's offer in 2014. by deducting it from the price for the new reservation of private accommodation. If you make the new reservation till 31.12.2014. we will deduct 100% of toll costs, and if you do it till 31.3.2015. we will deduct 50% of toll costs. Guests entitled to this discount are those who made a reservation for private accommodation from Adriatic.hr's offer both in this and previous season, lasting minimally 7 days, with the minimum cost of 500 € for each reservation. If you apply more than one vehicle for the refund, the total minimal reservation payment for each year is multiplied with number of vehicles put in for refund (e.g. for two vehicles reservation payment for each year must be minimally 1000 €) Прочитај повеќе »

Надомест на трошоците за гориво

Гостите кои претходната година престојувале во единиците за приватно сместување на Adriatic.hr и во 2012-та планираат пак, имаат можност за уште една заштеда - надомест за трошоците за гориво. Висината на трошокот за еден полн резервоар на гориво, наполнет за време на одморот во Хрватска во 2011-та, ќе ви биде вратен со одзимање од износот на резервацијата на приватното сместување во 2012-та година. Овој вид на попуст се користи само во комбинација со "Бесплатни автопати". Ако резервирате приватно сместување до 31.12.2011, ќе Ви надоместиме 100% од трошокот за гориво, а доколку го направите тоа до 31.03.2012, од новата резервација ќе Ви одбиеме 50% од трошокот. Погодноста може да ја користат гостите кои претходната и оваа сезона резервирале најмалку 7 дена во приватното сместување од нашата понуда, а секоја од резервациите мора да изнесува најмалку 900 €. Прочитај повеќе »

Поврат на трошоците за виза

Гостите на Adriatic.hr кои доаѓаат во Хрватска од земјите за кој важи визниот режим, можат да ја искористат посебната погодност - надомест на трошоците за виза. Понудата важи се дододека Владата на Република Хрватска не донесе одлука за укинување на туристичките визи, а до тогаш можат да ја искористат гостите кои резервираат приватно сместување во минимален износ од 500 €. Попустот ќе биде пресметан при правењето на повикот за плаќање. Прочитај повеќе »

Надомест за дождливи денови

Ако летувањето на Јадранот ви го расипат дождливите денови, Adriatic.hr ќе ви ја надомести штетата. За секој дождлив ден ќе ви вратиме пари во висина дури од 50% - 100% од износот кој сте го платиле при резервацијата на приватното сместување. Се што треба да направите е претходно да уплатите осигурување, па во случај на дождливи денови да испратите во Adriatic.hr пишана потврда за тоа. Прочитај повеќе »
Adriatic.hr користи "колачиња" за да овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на користење на нашите интернетски страници, се сложувате со нивно користење. Дознајте повеќе... Затвори