E-mail адреса
Лозинка
 
Ја заборавивте Вашата лозинка? ?
E-mail адреса
Контакт телефон
Хрватска
+385 21 456-456
Работно време
Пон - Пет
08:00h - 20:00h
Саб
08:00h - 14:00h

Воведна страница

Доколку сте Adriatic.hr субагент, пристап на корисничкиот дел од сајтот ви е овозможен преку внесување на Вашите пристапни податоци.

Доколку не сте наш субагент, ве повикуваме да постанете еден, поради тоа што на тој начин ке добиете пристап до многу погодности кои ги уживаат нашите овластени застапници. Во продолжение наведуваме некои од нив:
 • Пристап до богата база на податоци со различни услуги поврзани со одмор на Јадранот (приватно и хотелско сместување, чартер пловила, светилници, rent-a-car). Понудата на агенцијата непрестајно се шири и секогаш ви нуди повеќе можности.
 • Избегнувате директна комуникација со крајните даватели на услугите.
 • Покрај многу примамливите цени, нудиме и најголеми провизии, од 12% нагоре (повеќе за застапничките провизии дознајте со клик на линкот за субагентска провизија).
 • Провизијата зависи од видот на услугата и од остварениот промет кој се кумулира на годишна база. висината на провизијата која субагентот ке ја оствари за одредена услуга во претходната година претставува стартна минимална провизија за тој вид на услуга во наредната година.
 • Својата застапничка провизија ја реализирате веднаш по по уплатата за резервација. Нас ни уплаќате аконтација намалена за својата застапничка провизија.
 • Флексибилност во поглед на палаќањето, поради тоа што ви се нуди можност Вашиот гостин 50% од износот на услугата за приватно сместување да ја подмири директно на давателот на услугата, на денот на своето пристигнување.
 • Независно од одобрената провизија, за сите производи и услуги од нашата програма слободни сте да формирате Ваши сопствени цени.
 • Во можност сте да ја продавате нашата понуда без обележјата на Adriatic.hr, т.е гостинот директно да го упатите до крајниот давател на услугата, со ваучер кој го издава Вашата агенција.
 • Нашите човечки ресурси ви стојат на располагање во текот на резервацискиот процес, како и на Вашите гости при нивното пристигнување и за време на нивниот престој во Република Хрватска.
 • Adriatic.hr не превзема никакви акции со кои би ги мотивирале Вашите гости во наредната сезона да резервираат сместување директно преку нас.
 • Со Adriatic.hr добивате партнер кој ги почитува правилата на fair play, т.е негува исклучително коректен однос према своите партнери и нивните клиенти.
Затоа, пополнете го приложениот формулар и придружете ни се!

Постоечки корисник

Пријавете се за користење на корисничкиот интерфејс

Live Chat Online Можеме ли да ви помогнеме?
Adriatic.hr користи "колачиња" за да овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на користење на нашите интернетски страници, се сложувате со нивно користење. Дознајте повеќе... Затвори