E-mail адреса
Лозинка
 
Ја заборавивте Вашата лозинка? ?
E-mail адреса
Контакт телефон
Хрватска
+385 21 456-456
Работно време
Пон - Пет
08:00h - 20:00h
Саб
08:00h - 14:00h

Светилници Хрватска

Savudrija

ОРИЕНТАЦИЈА Savudrija (рт) - Истра
Savudrija
 • Апартман ST-1-a
  € 693,00 - € 999,00 / недела
  4+0
  Детали
 • Апартман ST-1-b
  € 623,00 - € 899,00 / недела
  2+1
  Детали
 • Апартман ST-1-c
  € 623,00 - € 899,00 / недела
  2+1
  Детали
 • Апартман ST-1-d
  € 499,00 - € 699,00 / недела
  2+0
  Детали
Поврзаност:
car Savudrija
Прехрамбена снабденост: да

Sv. Ivan na pučini

ОРИЕНТАЦИЈА Sv. Ivan (остров) - Истра
Sv. Ivan na pučini
 • Апартман ST-3-a
  € 553,00 - € 903,00 / недела
  4+0
  Детали
 • Апартман ST-3-b
  € 553,00 - € 903,00 / недела
  4+0
  Детали
Поврзаност:
car Rovinj
boat Sv. Ivan
Прехрамбена снабденост: по договор

Porer

ОРИЕНТАЦИЈА Porer (остров) - Истра
Porer
 • Апартман ST-4-a
  € 483,00 - € 833,00 / недела
  4+0
  Детали
 • Апартман ST-4-b
  € 483,00 - € 833,00 / недела
  4+0
  Детали
Поврзаност:
car Premantura
boat Porer
Прехрамбена снабденост: по договор

Veli Rat

ОРИЕНТАЦИЈА Dugi Otok (остров) - Северна Далмација
Veli Rat
 • Апартман ST-5-a
  € 693,00 - € 1.199,00 / недела
  4
  Детали
 • Апартман ST-5-b
  € 623,00 - € 1.099,00 / недела
  3
  Детали
Поврзаност:
car Zadar
ferry Brbinj
car Veli Rat
Прехрамбена снабденост: да

Prišnjak

ОРИЕНТАЦИЈА Prišnjak (остров) - Северна Далмација
Prišnjak
 • Апартман ST-6-a
  € 693,00 - € 1.099,00 / недела
  4
  Детали
Поврзаност:
car Murter
boat Prišnjak
Прехрамбена снабденост: по договор

Sv. Petar

ОРИЕНТАЦИЈА Sv. Petar (рт) - Средна Далмација
Sv. Petar
 • Апартман ST-7-a
  € 623,00 - € 909,00 / недела
  4
  Детали
Поврзаност:
car Makarska
Прехрамбена снабденост: не

Pločica

ОРИЕНТАЦИЈА Pločica (остров) - Средна Далмација
Pločica
 • Апартман ST-9-a
  € 599,00 - € 999,00 / недела
  6
  Детали
 • Апартман ST-9-b
  € 693,00 - € 1.099,00 / недела
  8+0
  Детали
Поврзаност:
car Split
ferry Vela Luka
car Prigradica
boat Pločica
Прехрамбена снабденост: не

Sušac

ОРИЕНТАЦИЈА Sušac (остров) - Средна Далмација
Sušac
 • Апартман ST-8-a
  € 413,00 - € 763,00 / недела
  4
  Детали
 • Апартман ST-8-b
  € 413,00 - € 763,00 / недела
  4
  Детали
Поврзаност:
car Split
ferry Vela Luka
boat Sušac
Прехрамбена снабденост: не

Struga

ОРИЕНТАЦИЈА Lastovo (остров) - Јужна Далмација
Struga
 • Апартман ST-11-a
  € 483,00 - € 809,00 / недела
  4
  Детали
 • Апартман ST-11-b
  € 553,00 - € 909,00 / недела
  5
  Детали
 • Апартман ST-11-c
  € 413,00 - € 709,00 / недела
  2+1
  Детали
 • Апартман ST-11-d
  € 343,00 - € 609,00 / недела
  2+0
  Детали
Поврзаност:
car Split
ferry Ubli
car Struga
Прехрамбена снабденост: да

Palagruža

ОРИЕНТАЦИЈА Palagruža (остров) - Јужна Далмација
Palagruža
 • Апартман ST-10-a
  € 483,00 - € 599,00 / недела
  4
  Детали
 • Апартман ST-10-b
  € 483,00 - € 599,00 / недела
  4
  Детали
Поврзаност:
car Split
ferry Vela Luka
car Korčula
boat Palagruža
Прехрамбена снабденост: не
Live Chat Online Можеме ли да ви помогнеме?
Adriatic.hr користи "колачиња" за да овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на користење на нашите интернетски страници, се сложувате со нивно користење. Дознајте повеќе... Затвори