E-mail адреса
Лозинка
 
Ја заборавивте Вашата лозинка? ?
E-mail адреса
Контакт телефон
Хрватска
+385 21 456-456
Работно време
Пон - Пет
08:00h - 20:00h
Саб
08:00h - 14:00h

Adriatic.hr

Туристичката агенција Adriatic.hr со седиште во Сплит основана е во 2000 година. Една од водечките агенции во Хрватска кои своите услуги ги нудат online. Стекнатото искуство ни е најдобар патоказ во која насока да се движиме напред, како во збогатување на нашата понуда и усовршување на web страниците, така и во подигнување на квалитетот на нашите услуги. Сметаме дека агенцијата денес со право ја носи својата крилатица „најкраткиот пат до јадранот„..

Adriatic.hr Милион посети Илјада ноќевања Милион посети

Нашата зграда

Adriatic.hr Нашата зграда
Adriatic.hr Нашата зграда
Adriatic.hr Нашата зграда
Adriatic.hr Нашата зграда
Adriatic.hr Нашата зграда

Adriatic.hr својот деловен успех го обележа со изградбата на новиот деловен простор. Нашите канцеларии ги преселивме на атрактивна локација и во удобен амбиент во почетокот на јули, 2012 г. Успешната соработка ја продолжуваме со нова адреса, каде што на површина од 1800 m² на услуга ќе ви бидат преку 250 вработени.

Наша мисија

Главна цел на нашата компанија е задоволен гостин - пред, за време и по користењето на нашите услуги. Преку предана работа им пронаоѓаме и овозможуваме удобен престој на нашите клиенти на локација по нивно барање. Агенцијата секогаш му е на располагање на гостинот, од моментот на уплаќање на резервацијата до крајот на неговиот престој.

Наши вредности

Професионален и транспарентен однос према изнајмувачот и гостите темелен на богато искуство и флексибилност, односно градење на доверба како заедничка основа за успех на домашниот и странски пазар.

Во првите години на постоење агенцијата ја карактеризира експанзивен развој. Резултат на одлучната и квалитетната работа е интензивен и константен пораст на бројот на гости кои ги користат нашите услуги. На нашите гости и корисници им нудиме веродостојни услуги и во склад со нивните индивидуални потреби, додека комуникацијата со гостинот е она на што ние придаваме посебна важност.

Агенцијата има 70 редовно вработени, а во екот на сезоната тој број расте до 140 и повеќе вработени. Adriatic.hr тимот е составен од млади, високообразовани, креативни и динамични луѓе, кои пред се се´ одликуваат со голем професионализам и иницијатива.

Live Chat Online Можеме ли да ви помогнеме?
Adriatic.hr користи "колачиња" за да овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на користење на нашите интернетски страници, се сложувате со нивно користење. Дознајте повеќе... Затвори