Hrvatska
+385 21 456-456
Pon - Sub
08:00h - 22:00h
Ned
08:00h - 22:00h

Kvarnerske plaže za pse – raj za četveronožne ljubimce

Print Objavljeno: 16.7.2012.
Kvarnerske plaže za pse – raj za četveronožne ljubimce

Posjetitelji koji traže plaže za pse konačno mogu odahnuti. Predstavljamo vam morski raj za četveronožne ljubimce, hrvatsku regiju Kvarner koja se među jadranskim regijama izdvojila kao destinacija s najviše plaža na kojima je dozvoljen pristup psima.

Otok Lošinj predvodi destinacije na Kvarneru i u Malom Lošinju na potezu od plaže Veli žal do Lanterni nudi čak osam plaža za pse.

Otok Krk uredio je tri plaže. To su plaža Redagara koja se nalazi u Krku u blizini obiteljske plaže Koralj, Vela plaža u Baškoj o kojoj smo već pisali kao jednoj od najboljih obiteljskih plaža na Jadranu, te plaža Kijac u Njivicama koja će također s dobrodošlicom ugostiti vaše četveronožne ljubimce.

Na rivijeri Opatija uživat ćete zajedno sa psima na dvije plaže - na plaži na Punta kolovi između Opatije i Ičića te na bezimenoj plaži na obalnom dijelu uz Lungomare prema Iki.

Na rivijeri Crikvenica plaža Podvorska odlična je plaža prilagođena djeci, a slobodna je i za ulaz kućnim ljubimcima kod vrha lukobrana.

Tri male plaže blizu naselja, no sasvim dovoljne za velike morske radosti četveronožnih ljubimaca uredio je otok Cres. To su plaža kod kampa Kovačine, kod ACI Marine Cres i kod naselja Gavza.
U ostalim jadranskim mjestima plažu za pse možete pronaći i u Komiži na otoku Visu, na otocima Murter i Mljet, te u Poreču, Rovinju, Splitu i Vrsima u blizini Zadra.

Pristup psima inače je dozvoljen na svim neuređenim plažama i na svim plažama na kojima to nije izričito zabranjeno, no tamo dobrodošlica psima ovisi o ostalim posjetiteljima plaže.
Kategorije


Novosti

Pridružite se Adriatic.hr klubu jer:

  • dobivate ekskluzivne ponude
  • prvi saznajete za naše akcije
  • prvi uživate u našim pogodnostima
Live Chat Možemo li vam pomoći?
Adriatic.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica, slažete se s njihovim korištenjem. Saznajte više... Zatvori
4.6 / 114 recenzije Adriatic.hr - Google Reviews