noscript
Kontakt telefon
Hrvatska
+385 21 456-456
Radno vrijeme
Pon - Pet
08:00h - 16:00h

Ljetujte uz Adriatic.hr i uštedite na troškovima putovanja

Print Objavljeno: 14.10.2011.
Ljetujte uz Adriatic.hr i uštedite na troškovima putovanja

Gosti koji su ljeto 2011. proveli na Jadranskoj obali u smještajnim jedinicama Adriatic.hr-a imaju sjajnu prigodu za uštedu planiraju li sličan scenarij i za iduću godinu. Uživanjem na plažama Hrvatske i odabirom smještaja Adriatic.hr-a u 2012. mogu "nadoknaditi" troškove ovogodišnjeg putovanja.

Naime, kroz posebne ponude "Besplatne autoceste" i "Refundiranje troškova goriva" Adriatic.hr nagrađuje vjernost svojih gostiju. Zato, ako do kraja ove godine (31. 12. 2011.) odlučite rezervirati smještaj za iduće ljeto , možete dobiti 100% povrata novca koji ste ovog ljeta potrošili na gorivo i autoceste u Hrvatskoj.

Detalje o posebnim ponudama možete pročitati na:
Besplatne autoceste
Refundiranje troškova goriva

Povratak troškova koji dobijete kao naši vjerni gosti obračunava se u vidu popusta na smještaj koji rezervirate u nadolazećoj sezoni 2012. godine. Dakle, kada izaberete idealan smještaj za sebe i svoju obitelj, možete računati da će njegova cijena biti umanjena za iznos koji ste potrošili na ovogodišnje putovanje u Hrvatsku.

Izaberite neki od naših soba, studija, apartmana i kuća. Više od 10.000 smještajnih jedinica na Jadranu sigurno skriva idealan prostor u kojem možete uživati na ljetovanju 2012. godine.

Kako biste bili sigurni u svoj izbor, pouzdajte se u detaljan prikaz objekta na našim internetskim stranicama koji sadrži fotografije te preko 150 informacija o kvadraturi i sadržaju jedinica za odmor. Želite li istražiti nova odredišta na obali Jadrana, možete se poslužiti Vodičem kroz Hrvatsku koji smo pripremili kako bi naši gosti od odmora dobili baš ono što žele.Live Chat Možemo li vam pomoći?
Adriatic.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica, slažete se s njihovim korištenjem. Saznajte više... Zatvori