Hrvatska
+385 21 456-456
Pon - Pet
08:00h - 16:00h

Rivijera Crikvenica: TOP 5 plaža

Print Objavljeno: 27.10.2011.

Rivijera Crikvenica pod jednim imenom skriva nanizana slikovita mjestašca – Crikvenicu, Selce i Dramalj. Odlučite li na njoj provesti ljetni odmor ili ukrasti sunčani vikend u tmurnijem godišnjem dobu, nećete izbjeći blagotvoran učinak njezinih plaža.

Predstavljamo vam 5 najatraktivnijih plaža na Rivijeri Crikvenica:

1. Gradska plaža (Crikvenica)


Prostrana, preko kilometar i pol duga plaža već je u 19. stoljeću bila jedna od prvih uređenih kupališta u Europi. I danas, više od 100 godina kasnije, njezinoj uređenosti svjedoči dobivanje Plave zastave iz godine u godinu te brojne domaće nagrade za najuređeniju plažu u Hrvatskoj.

2. Balustrada (Crikvenica)


Još jedna nositeljica Plave zastave, garancije čistoće, na svom pijesku "udomljuje" mnoge ljubitelje vodenih sportova jer se s vremena na vrijeme na njoj održavaju natjecanja. Morskim vratolomijama ostali kupači mogu svjedočiti iz obližnjeg koktel-bara.

3. Kačjak (Dramalj)


U zelenilu poluotoka koji pripada Dramlju nenametljivo se skrilo hotelsko naselje, a plaže koje ga okružuju ostale su netaknute u svojoj ljepoti. S jakog sunca možete se povući u hlad sportskih terena za mini-golf, tenis, stolni tenis, badminton...

4. Crni molo (Crikvenica)


Rekreacijsko osvježenje možete potražiti u plićaku Crnog mola gdje se održavaju sati vodenog aerobika. Popularna pješčana plaža crikvenički je favorit među svim uzrastima.

5. Poli mora (Selce)


Omiljena plaža u Selcu smještena je u centru grada, u lijepoj i čistoj uvali, godinama nagrađivanom Plavom zastavom. Brojni sadržaji omogućuju cjelodnevno opuštanje uz more, a prepreka nema da to učine i osobe s invaliditetom jer su za njih uređeni svi prilazi.
Kategorije

Novosti

Pridružite se Adriatic.hr klubu jer:

  • dobivate ekskluzivne ponude
  • prvi saznajete za naše akcije
  • prvi uživate u našim pogodnostima
Live Chat Možemo li vam pomoći?
Adriatic.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica, slažete se s njihovim korištenjem. Saznajte više...
Zatvori
4.5 / 140 recenzije Adriatic.hr - Google Reviews