Potreben je novi spletni brskalnik

Vaš brskalnik ne podpira inovacije, katere smo uvedli! Priporočamo, da posodobite obstoječi ali uporabljate nekateri drugi.

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge Opera
+385 21 456-456
Pon - Pet
08:00h - 22:00h
Ned
14:00h - 22:00h

Trogir i Čiovo | Najbolje plaže

Print Objavljeno: 11. 05. 18
Trogir i Čiovo | Najbolje plaže

Grad Trogir se nalazi svega 40 minuta vožnje autom od Splita. Kao Split, i Trogir se može pohvaliti da je na listi svjetske baštine UNESCO-a. Uzbudljiva povijest, romaničko-gotičke građevine, tipična opuštena mediteranska atmosfera, ali i kilometarski duge šljunčane plaže zaslužne su za veliku popularnost ovog romantičnog grada među turistima sa svih strana svijeta. Tik do Trogira se nalazi otok Čiovo koji je spojen mostom sa svojim susjedom.
Planirate li provesti svoj ljetni odmor u Trogiru, ili otići na jednodnevni izlet do Trogira i Čiova na kupanje, svakako pročitajte koje smo najbolje plaže Trogira i Čiova istražili samo za vas.


Plaža Pantana
S obzirom na to da su Trogir i Čiovo popularni među obiteljima s djecom, našu listu najboljih plaža ove dvije destinacije otvaramo plažom Pantanom. Ova šljunčano – pješčana plaža nadomak Trogira ima sve potrebne sastojke za cjelodnevno uživanje. Proteže se na gotovo pola kilometra, okružena je gustom borovom šumom koja pruža debeli hlad u vrućim ljetnim mjesecima. U blizini se nalaze trgovina i restoran, a na samoj plaži ima mnogo zanimljivog sadržaja - na plaži se nalazi nekoliko beach barova, mogu se unajmiti suncobrani i ležaljke, možete odigrati partiju odbojke na pijesku ili badmintona, a ako su vam ipak draže vodene aktivnosti okušajte se u vožnji pedalina i kajaka.

Plaža Medena
Popularna plaža Medena nazvana je po hotelu s tri zvjezdice koji se nalazi u neposrednoj blizini.
Ova se šljunčana plaža proteže na 3 kilometra od mjesta Seget do hotela Medena. Plaža će se svidjeti ljubiteljima sportskih i zabavnih aktivnosti, ali i obiteljima s djecom. Tu se nalaze igrališta za djecu, teniski tereni, nogometno igralište, teren za igranje odbojke na pijesku. Od ostalih sadržaja, u blizini se nalaze restorani, supermarketi, darovni dućan. Auto možete ostaviti na parkingu koji se plaća, ali do plaže možete doći i morskim putem - taksi brodom iz Trogira.

Plaža Okrug
Ljubitelji zabave i noćnog života nikako ne smiju propustiti plažu Okrug, ili Copacabanu, kako je neki zovu zbog njene popularnosti i velikog broja restorana, barova i kafića koji se pružaju njenom obalom. Plaža Okrug se nalazi na zapadnoj obali otoka Čiova i duga je dva kilometra. Zbog svog finog šljunka, zabavnih sadržaja i debelog hlada koji pruža borovina, plaža je idealna i za obitelji s djecom.

Plaža Kava Slatine
Na istoku otoka Čiova se smjestila plaža Kava Slatine. Za razliku od ostalih plaža na našoj listi, ovdje se nalazi samo jedan bar. Stoga ponesite za svaki slučaj hranu i piće. Ova polu šljunčana, polu kamenita plaža se ističe okolnom netaknutom prirodom (nalazi se na nenaseljenom dijelu otoka). No, usprkos svom izoliranom položaju, u ljetnim mjesecima na plaži Kava Slatine zna biti gužvi. Unajmite ležaljke i suncobrane ili premjestite svoj ručnik u hlad borovine.

Gdje odsjesti u Trogiru?

Gdje odsjesti na Čiovu?

Prevzamite vodnik
v angleščini

Plaze u Hrvatskoj

E-mail naslove, katere vpišete, nikjer ne shranjujemo. Uporabljajo se le en krat za pošiljanje e-booka, razen v primeru, kadar se strinjate s prejemanjem obvestil od Adriatic.hr-ja.

  •  



Kategorije

Novosti

Pridružite se Adriatic.hr klubu ker:

  • dobite ekskluzivne ponudbe
  • prvi izvedite za naše akcije
  • prvi uživajte v naših ugodnostih

Te spletne strani uporabljajo piškotke v cilju zagotavljanja zadovoljstva kupcev in funkcionalnosti. Hkrati se piškotki uporabljajo tudi za Vam prilagojeno oglaševanje na naši strani ter tudi na zanesljivih partnerskih straneh. Več o piškotkih in o tem, kako jih uporabljamo, preberite tukaj . S klikom na gumb 'V redu' se strinjate z uporabo vseh piškotkov.

Vredu