O AKADEMIJI PREDAVAČI PRIJAVNICA MALO O NAMA NAŠ IT TIM KONTAKT

BESPLATNA Akademija05. 12. 2016.

Ako ste propustili upoznati PHP developere Adriatic.hr-a kroz besplatnu PHP akademiju 2012. ne brinite, stiže nova edukacija. Imate priliku naučiti PHP programiranje, uz mentorstvo naših developera krenuti u projekte te postati dio Adriatic.hr tima.

Prijave traju do 24. 11. 2016. Broj prijava je ograničen.

Startamo 05. 12. 2016. u našem uredu u Splitu, Poljička cesta 26. Vidi kartu

Jeste li znali da je PHP najpopularniji serverski jezik na internetu? Koristi ga više od 80% poznatih web sitova, a broj tvrtki koje žele primijeniti PHP na svojim siteovima je još veći.

PHP akademija će Vam pružiti kompletno znanje o PHP programskom jeziku te omogućiti samostalnost u budućim projektima.

Teme predavanja


Predavanja će se održavati radnim danom od 17:00 do 21:00 sat. Predavanja počinju 05.12.2016. te traju do 20. 01. 2017. (pauza od 24. 12. 2016. do 08. 01. 2017.).

Naša PHP akademija se održava po drugi put. 2012. godine sudjelovalo je 19 kandidata, što je rezultiralo zapošljavanjem 10 kandidata u naš tim. Jedan od njih je Danko, vaš predavač na PHP akademiji u 2016. godini.

Predavači

Danko Lučić, glavni predavač Adriatic.hr besplatne php akademije
Glavni predavač
Danko Lučić

Nekadašnji polaznik Adriatic.hr PHP akademije, sada već 4 godine upotpunjuje Adriatic.hr IT tim kao backend developer. Specijalizirao se u Symfony 2 i Test driven developmentu. Jedan od većih projekata na kojem je radio je mobilni adriatic.hr site.

Željko Vranješ, predavač Adriatic.hr besplatne php akademije
Predavač
Željko Vranješ

Željko je također pristupio našem timu preko PHP akademije. Radi kao backend developer i uvijek nešto razvija. Razvio je nekoliko internih web aplikacija i vrijedan je član našeg IT tima.

Zdravko Blagdan, predavač Adriatic.hr besplatne php akademije
Predavač
Zdravko Blagdan

Svojim dugogodišnjim iskustvom, Blagi je upotpunio naš Frontend tim. Uredno prati zbivanja u IT svijetu pa ga često možete sresti na raznim meetup-ima. Blagi je također strastveni zaljubljenik fotografije i redovito vozi bicikl.

PRIJAVNICA

* :
* :
* :
Broj mobitela:
:
Priložite svoj životopis:
(.doc, .pdf, .zip), 4 MB max.
Prednost će imati kandidati koji već posjeduju neko iskustvo u PHP-u i koji su imali priliku raditi na nekom samostalnom projektu.

Malo o nama

Mi smo Adriatic.hr turistička agencija iz Splita, osnovana daleke 2000. godine. Jedna smo od vodećih agencija u Hrvatskoj. Glavna djelatnost nam je pružanje usluge online bookinga privatnog smještaja. Postižemo kontinuirani rast i vrhunske rezultate na svjetskom tržištu. Mlada smo, dinamična i multikulturalna ekipa u potrazi za kandidatima koji su spremni usavršavati se, biti kreativni i inovativni. U cilju nam je da radite ono u čemu ste najbolji i što najviše volite. Mi ćemo vaše ideje i entuzijazam objeručke dočekati i pružiti Vam priliku da učite iz dosadašnjeg iskustva tvrtke koja iz godine u godinu bilježi tržišne uspjehe.

Adriatic.hr

Naš IT tim

Naš IT tim se sastoji od 15 stručnjaka različitih profila - web developera, dizajnera te administratora produkcijske, komunikacijske i uredske mreže.

Neki od projekata na kojima rade naši razvojni timovi su planiranje/razvoj/održavanje:

Naše web aplikacije su izrađene korištenjem Symfony frameworka. Osim internetskih stranica za klijente i partnere, imamo razne backend i integracijske sustave koji omogućavaju automatizaciju radnih procesa u agenciji s preko 100 zaposlenika. Naša platforma je LAMP s brojnim dodatnim servisima za produkciju (Couchbase, RabbitMQ, HAProxy, itd.), razvoj (Jenkins, Phing, Selenium, itd.) i održavanje (Zabbix, logstash, itd.). Svi servisi koje koristimo smješteni su unutar našeg vlastitog data centra. U radu koristimo moderne komponente, alate i metodologije.