France
0805 080462
Nous parlons français
Lun - Sam
08:00h - 22:00h
Dim
08:00h - 22:00h

Les îles croates | Des vacances au calme

Print Posté: 20/05/16
Les îles croates | Des vacances au calme


Miran godišnji odmor potreban je svima nama. Ponekad poželimo pobjeći od gradske buke, pretrpanih lista zaduženja koje se samo gomilaju i općenito užurbane svakodnevnice. U Hrvatskoj postoje mnoga skrivena mjesta, uvale i plaže koje će izliječiti vaš umorni duh. Potrebno je samo malo bolje potražiti.

Budite bez brige, donosimo vam pregled oaza mira gdje možete provesti cijelo svoje ljetovanje i vratiti se u svoj dom punih baterija, spremni za novi radni period i nove životne pobjede. Duge plaže od sitnog pijeska idealne su za opuštanje, ali i za sve vas s djecom koja se mogu igrati u pijesku i plićaku.Dugi otok

Jedna od prvih asocijacija za miran odmor u Hrvatskoj je Dugi otok. Izrazito dug otok po čemu je i dobio ime proteže se nasuprot obale zadarske rivijere i svojim reljefom ukazuje na mnoštvo uvala u koje se možete sakriti i uživati u darovima prirode. Do Dugog otoka može se doći direktno trajektom iz Zadra, ali i preko otoka Pašmana – koji je također naša preporuka za miran godišnji odmor. Rezervirajte smještaj na Dugom otoku i doživite čari prostranih pješčanih plaža.


Pašman

Naša sljedeća preporuka je otok Pašman do kojega je najlakše doći iz Biograda na moru. Iz luke Biograda na moru zaplovite do Pašmana kratkom desetominutnom vožnjom brodom i uvjerite se već u pristaništu u ljepotu ovog otoka. Mjesto Tkon odmah nasuprot Biograda na moru najdostupnije je i idealna je početna točka za istraživanje otoka. Pašmanom se protežu duge plaže od sitnog pijeska. Glavna plaža u Tkonu ima i restoran u kojemu možete uživati kušajući autohtonu dalmatinsku kuhinju, okruženi divnom prirodom.


Šolta

Ponekad zaboravimo da pored prekrasnog Brača ili Hvara uvijek stoji i diči se svojom ljepotom - bajkovita Šolta. U gradu Splitu se kaže da se "s ponistre vidi Šolta", tj. da je toliko blizu da se vidi s prozora. Do Šolte je jednostavno doći kratkom vožnjom trajektom iz Splita. Šolta je prekrasan šumovit otočić s brojnim mirnim uvalama.


Vis

Otok Vis možda najviše odiše jednostavnošću, što ga upravo čini i jednim od najprivlačnijih otoka za miran godišnji odmor. Gradovi Vis i Komiža nude turistički duh, ali na viški način. Nekoliko restorana i kafića možete pronaći na rivi. Ostatak ljepote Visa nalazi se u onome što je priroda stvorila. Brojne plaže, uvale i plodna unutrašnjost objedinjuju ljepotu Visa. Brdoviti otok nudi nezaboravne panoramske poglede na more, a zbog nezagađenog zraka vidljivo je kristalno čisto noćno nebo obasuto zvijezdama. Ako zadržite pogled malo duže, vidjet ćete i zvijezde padalice čiji repovi ostavljaju tek kratki trag na modrom nebu.


Hvar

Premda se otok Hvar često smatra destinacijom za noćni život i zabavu gdje se grupe turista izmjenjuju svakodnevno, on istovremeno krije brojne dragulje koje trebate tek otkriti! Mnoštvo uvala i skrivenih plaža savršene su za miran godišnji odmor gdje vam sunce, more i domaća hrana grade uspomene i bude sva osjetila koja su do sada bila zagušena užurbanim gradskim životom.
Catégorie


Nouveautés

Rejoignez le club Adriatic.hr car:

  • vous obtenez des offres exclusives
  • soyez le premier à tout savoir sur nos promotions
  • soyez le premier à profiter de nos avantages
Live Chat Pouvons nous vous aider?
Adriatic.hr utilise des «cookies» pour vous permettre une meilleure navigation. De par le fait de rester connecté à notre site, vous en acceptez l'utilisation. Pour en savoir plus... Fermer
4.6 / 109 avis Adriatic.hr - Google Reviews