Potreban noviji web preglednik

Vaš preglednik ne podržava novitete koje smo uveli! Preporučamo da ažurirate postojeći ili koristite neki drugi.

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge Opera
+385 21 456-456
Pon - Pet
08:00h - 16:00h

Program preporuke

Preporuči nas prijateljima

Preporukom prijateljima, dobijate i Vi i Vaši prijatelji

Program preporuke predstavlja najjednostavniji put do popusta na Adriatic.hr usluge koji možete omogućiti svojim prijateljima, ali i sebi. Svaki novi korisnik naših usluga koji dođe po Vašoj preporuci, dobiva 5% popusta, a vi dobivate Poklon bon te postajete naš Adriatic.hr Promotor.

Kako mogu prijateljima pokloniti popust?

Svaki novi gost koji prilikom rezervacije bilo koje usluge na ovom website-u navede Vašu email adresu kao Adriatic.hr Promotora (npr. "Dolazim po preporuci john.doe@email.com"), dobiva popust od 5%.

Pozovi prijatelja i pokloni mu popust

Nisi korisnik Adriatic.hr-a? Nema problema, možeš se registrirati na ovom linku.

Kad ću ja dobiti poklon bon i kako ga mogu iskoristiti?

Čim vaši prijatelji potvrde rezervaciju uplatom, dobit ćete email s Poklon bonom za tu preporuku i možete ga iskoristiti kod sljedeće rezervacije u roku od 12 mjeseci. Vrijednost Poklon bona jednak je iznosu popusta kojeg je dobio Vaš prijatelj.

Moguće je koristiti i nekoliko bonova odjednom, što znači da možete zaraditi potpuno besplatno ljetovanje!

Mogu li unovčiti poklon bon?

U slučaju da ste pravna osoba i u mogućnosti ste ispostaviti nam račun na ime reklamnih usluga, iznos neiskorištenih važećih Poklon bonova može biti isplaćen na Vaš bankovni račun. Ova opcija je neograničena, tj. Adriatic.hr Promotor može dovoditi neograničen broj preporučenih gostiju. Isplaćuje se iznos ostvarenih poklon bonova koji u trenutku izdavanja računa nisu istekli.

Postojeći korisnik

Otvaranjem korisničkog računa ili prijavom u postojeći račun prihvaćate naše Uvjete korištenja i Zaštitu privatnosti.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Osim toga, kolačići se koriste za oglašavanje prilagođeno vama, kako na našoj stranici tako i izvan nje, preko pouzdanih partnera. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje svih kolačića.

U redu