noscript
Kontakt telefon
Hrvatska
+385 21 456-456
Radno vrijeme
Pon - Pet
08:00h - 20:00h
Sub
08:00h - 14:00h

Adriatic.hr

Adriatic.hr turistička agencija sa sjedištem u Splitu osnovana je 2000. godine. Jedna smo od vodećih agencija u Hrvatskoj koje pružaju svoje usluge on-line. Stečeno iskustvo nam je bilo najbolji putokaz kojim smjerom ići naprijed, kako u obogaćivanju naše ponude i usavršavanju web stranica, tako i u podizanju kvalitete naše usluge. Smatramo da agencija danas sa potpunim pravom nosi svoju krilaticu "Najkraći put do Jadrana".

Adriatic.hr Milijuna posjeta Tisuća noćenja Milijuna posjeta

Naša zgrada

Adriatic.hr Naša zgrada
Adriatic.hr Naša zgrada
Adriatic.hr Naša zgrada
Adriatic.hr Naša zgrada
Adriatic.hr Naša zgrada

Adriatic.hr svoj poslovni upjeh obilježava i izgradnjom novih poslovnih prostora. Na atraktivnu lokaciju i u ugodni ambijent preselili smo svoje urede početkom srpnja 2012. godine. Uspješnu suradnju nastavljamo s nove adrese gdje vam na 1800 m² na usluzi može stajati preko 250 zaposlenika!

Naša misija

Glavni cilj naše tvrtke jest zadovoljan gost - prije, za vrijeme i nakon korištenja naših usluga bez obzira na složenost njegovog upita. Predanim djelovanjem pronalazimo i omogućujemo našim klijentima ugodan boravak na lokaciji po njihovim zahtjevima. Agencija je uz gosta od trenutka plaćanja rezervacije do kraja njegovog boravka.

Naše vrijednosti

Profesionalan i transparentan odnos prema iznajmljivaču i gostu temeljen na bogatom iskustvu i fleksibilnosti, te izgradnji povjerenja kao zajedničke osnove za uspjeh na domaćem i stranom tržištu.

U prvim godinama postojanja agenciju karakterizira ekspanzivan razvoj. Rezultat odlučnog i kvalitetnog rada je intenzivan i konstantan porast broja gostiju koji koriste naše usluge. Našim gostima i korisnicima nudimo usluge pouzdane i u skladu sa njihovim individualnim potrebama, dok je komunikacija s gostom ono čemu pridajemo posebnu pažnju.

Agencija stalno zapošljava 70 djelatnika, a u srcu sezone taj broj naraste do 140 i više djelatnika. Adriatic.hr tim sastavljen je od mladih, visokoobrazovanih, kreativnih i dinamičnih ljudi, koje odlikuje prije svega velika profesionalnost i inicijativa.

Naši partneri i iznajmljivači

Tijekom godina Adriatic.hr ostvario je suradnju s brojnim iznajmljivačima te u svojoj ponudi nudi više od 10.000 smještajnih jedinica. U cilju unapređenja kvalitete usluga, Adriatic.hr svoju ponudu oglašava na vodećim globalnim portalima turističke online ponude te surađuje s brojnim regionalno specijaliziranim tour operaterima i agencijama. Više...


Adriatic.hr partner Airbnb
Adriatic.hr partner Atraveo
Adriatic.hr partner Booking.com
Adriatic.hr partner Casamundo
Adriatic.hr partner E-domizil
Adriatic.hr partner Home away
Adriatic.hr partner Home to go
Adriatic.hr partner Szallas

Adriatic.hr d.o.o.

Turistička Agencija
Poljička cesta 26
21000 Split

MB: 2466457
MBS: 020038491

Račun otvoren kod Raiffeisenbank Austria d.d. Petrinjska 59, 10000 Zagreb

IBAN: HR1624840081104970711
SWIFT: RZBHHR2X
OIB: 16364086764

Društvo je upisano u sudski registar kod Trgovačkog suda u Splitu.
Temeljni kapital 120.000,00 kn uplaćen u cjelosti.
Live Chat Možemo li vam pomoći?
Adriatic.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica, slažete se s njihovim korištenjem. Saznajte više... Zatvori