Hrvatska
+385 21 456-456
Pon - Sub
08:00h - 22:00h
Ned
08:00h - 22:00h

Instructions

Affiliate frame (okvir)

Affiliate frame donosi ponudu Adriatic.hr-a na stranicama affiliate partnera. Ponuda je prikazana unutar framea smještenog na stranicama partnera. Posjetitelj ima pristup cjelokupnoj ponudi kao i mogućnost rezervacije - stoga ovaj oblik suradnje može značiti dodatan izvor zarade u Vašem affilate programu.


Adriatic.hr ponuda na stranici affiliate primjera

Napominjemo da postavljanjem framea ne ostvarujete kontakt sa gostom već tu uslugu pruža agencija, kao što je uobičajeno za affiliate suradnju. U slučaju da ste tvrtka koja se bavi turističkom djelatnošću mogla bi vas zanimati slična usluga namijenjena subagentima.

Kako početi

Frame se postavlja jednostavnim uključivanjem HTML koda u source vaše stranice. Ukoliko ste naš registrirani partner kliknite na affiliate online generator koda, koji će Vam prikazati dio koda koji trebate uključiti u vlastitu stranicu. Ukoliko niste naš registrirani partner, kliknite ovdje kako biste postali.

Postojeći korisnik

Otvaranjem korisničkog računa ili prijavom u postojeći račun prihvaćate naše Uvjete korištenja i Zaštitu privatnosti.

Live Chat Možemo li vam pomoći?
Adriatic.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica, slažete se s njihovim korištenjem. Saznajte više... Zatvori
4.5 / 102 recenzije Adriatic.hr - Google Reviews