Hrvatska
+385 21 456-456
Pon - Pet
08:00h - 16:00h

Instructions

Affiliate frame (okvir)

Affiliate frame donosi ponudu Adriatic.hr-a na stranicama affiliate partnera. Ponuda je prikazana unutar framea smještenog na stranicama partnera. Posjetitelj ima pristup cjelokupnoj ponudi kao i mogućnost rezervacije - stoga ovaj oblik suradnje može značiti dodatan izvor zarade u Vašem affilate programu.

Affiliate frame (okvir) Adriatic.hr ponuda na stranici affiliate partnera

Napominjemo da postavljanjem framea ne ostvarujete kontakt sa gostom već tu uslugu pruža agencija, kao što je uobičajeno za affiliate suradnju. U slučaju da ste tvrtka koja se bavi turističkom djelatnošću mogla bi vas zanimati slična usluga namijenjena subagentima.

Kako početi

Frame se postavlja jednostavnim uključivanjem HTML koda u source vaše stranice. Ukoliko ste naš registrirani partner kliknite na affiliate online generator koda, koji će Vam prikazati dio koda koji trebate uključiti u vlastitu stranicu. Ukoliko niste naš registrirani partner, kliknite ovdje kako biste postali.

Postojeći korisnik

Otvaranjem korisničkog računa ili prijavom u postojeći račun prihvaćate naše Uvjete korištenja i Zaštitu privatnosti.

Live Chat Možemo li vam pomoći?
Adriatic.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica, slažete se s njihovim korištenjem. Saznajte više...
Zatvori
4.6 / 142 recenzije Adriatic.hr - Google Reviews