Potreban noviji web preglednik

Vaš preglednik ne podržava novitete koje smo uveli! Preporučamo da ažurirate postojeći ili koristite neki drugi.

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge Opera
+385 21 456-456
Pon - Pet
08:00h - 16:00h
Ned
14:00h - 22:00h

Uvodna stranica

Subagentska suradnja

Program za turističke agencije s kojim dobivate pristup bogatoj bazi turističkih usluga koju u potpunosti možete nuditi kao sastavni dio ponude Vaše agencije. Budite naš partner i na taj način pružite dodatne usluge i dobijte atraktivne provizije.

Ako ste Adriatic.hr subagent, pristup korisničkom dijelu sitea Vam je omogućen upisom Vaših pristupnih podataka.

Ako niste naš subagent, pozivamo Vas da to postanete, jer ćete na taj način dobiti pristup mnogim pogodnostima koje uživaju naši ovlašteni zastupnici. U nastavku navodimo neke od njih:
 • Pristup bogatoj bazi podataka s raznim uslugama vezanim uz odmor na Jadranu (privatni i hotelski smještaj, čarter plovila, svjetionici, rent-a-car). Ponuda agencije neprestano se širi i uvijek Vam pruža mogućnost više.
 • Izbjegavate izravnu komunikaciju s krajnjim davateljima usluga.
 • Uz vrlo pristupačne cijene, nudimo i najviše provizije, od 12% naviše (više o zastupničkim provizijama doznajte klikom na link).
 • Provizije ovise o vrsti usluge i o ostvarenom prometu koji se kumulira na godišnjoj razini. Visina provizije koju subagent ostvari za određenu uslugu u prethodnoj godini čini startnu i minimalnu proviziju za tu vrstu usluge u idućoj godini.
 • Svoju zastupničku proviziju realizirate odmah nakon uplate rezervacije. Nama uplaćujete akontaciju umanjenu za svoju zastupničku proviziju.
 • Fleksibilnost u pogledu plaćanja, jer Vam se pruža mogućnost da gost 50% iznosa usluge privatnog smještaja podmiri izravno davatelju usluge, na dan svojeg dolaska.
 • Neovisno o odobrenoj proviziji, za sve proizvode i usluge iz našeg programa slobodni ste formirati vlastite cijene.
 • U mogućnosti ste prodavati našu ponudu bez obilježja Adriatic.hr-a, te gosta izravno uputiti krajnjem davatelju usluga, s vaučerom koji izdaje Vaša agencija.
 • Naši ljudski resursi stoje Vam na raspolaganju tijekom rezervacijskog procesa, kao i Vašim gostima prilikom njihova dolaska i za vrijeme njihova boravka u Republici Hrvatskoj.
 • Adriatic.hr ne poduzima nikakve akcije kojima bi Vaše goste motivirao da iduće sezone rezerviraju smještaj izravno preko nas.
 • S Adriatic.hr-om dobivate partnera koji poštuje pravila fair playa, te njeguje iznimno korektan odnos prema svojim partnerima i njihovim klijentima.
Stoga, ispunite priloženi obrazac i pridružite nam se!

Postojeći korisnik

Otvaranjem korisničkog računa ili prijavom u postojeći račun prihvaćate naše Uvjete korištenja i Zaštitu privatnosti.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Osim toga, kolačići se koriste za oglašavanje prilagođeno vama, kako na našoj stranici tako i izvan nje, preko pouzdanih partnera. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje svih kolačića.

U redu