Potreban noviji web preglednik

Vaš preglednik ne podržava novitete koje smo uveli! Preporučamo da ažurirate postojeći ili koristite neki drugi.

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge Opera
Hrvatska
+385 21 456-456
Pon - Pet
08:00h - 16:00h

Besplatne autoceste

Besplatne autoceste

Sve goste koji su koristili usluge našeg privatnog smještaja i žele ih koristiti opet, nagrađujemo popustom na novu rezervaciju. Ako ste se 2021. vozili hrvatskim autocestama, u našoj akciji "Besplatne autoceste", možete dobiti čak 100% povrata tih troškova.

Troškove cestarina na hrvatskim autocestama koje ste imali prilikom dolaska i odlaska iz jedinica privatnog smještaja Adriatic.hr-a u 2021., u maksimalnom iznosu od 100 €, vratit ćemo Vam odbijanjem iznosa od cijene nove rezervacije privatnog smještaja.

Što prije rezervirate privatni smještaj za 2022., iznos refundacije bit će veći:

  • rezervirajte privatni smještaj iz naše ponude do 31.12.2021. i dobit ćete 100% refundacije troškova cestarina
  • rezervirajte privatni smještaj iz naše ponude do 31.3.2022. i dobit ćete 50% refundacije troškova cestarina

Pravo na ovakav vid popusta imaju gosti koji su prethodne i ove sezone rezervirali smještaj, a svaka od rezervacija mora iznositi najmanje 500 €.

Ako tražite refundaciju za više vozila, ukupan minimalan iznos rezervacije za svaku godinu množi se s brojem vozila za koje se traži povrat (npr. za 2 vozila rezervacija smještaja svake godine mora iznositi najmanje 1000 €).

Detaljnije se informirajte o uvjetima akcije "Besplatne autoceste":: Uvjeti

Sviđa Vam se Adriatic.hr?

Recite to prijateljima, isplati se!

Saznajte više Adriatic.hr Program preporuke
Live Chat Možemo li vam pomoći?

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Osim toga, kolačići se koriste za oglašavanje prilagođeno vama, kako na našoj stranici tako i izvan nje, preko pouzdanih partnera. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje svih kolačića.

U redu