noscript
Kontakt telefon
Hrvatska
+385 21 456-456
Radno vrijeme
Pon - Ned
08:00h - 22:00h

Besplatne autoceste

Besplatne autoceste

Sve goste koji su koristili usluge našeg privatnog smještaja i žele ih koristiti opet, nagrađujemo popustom na novu rezervaciju. Ako ste se 2018. vozili hrvatskim autocestama, u našoj akciji "Besplatne autoceste", možete dobiti čak 100% povrata tih troškova.

Troškove cestarina na hrvatskim autocestama koje ste imali prilikom dolaska i odlaska iz jedinica privatnog smještaja Adriatic.hr-a u 2018., vratit ćemo Vam odbijanjem iznosa od cijene nove rezervacije privatnog smještaja.

Što prije rezervirate privatni smještaj za 2019., iznos refundacije bit će veći:

  • rezervirajte privatni smještaj iz naše ponude do 31. 12. 2018. i dobit ćete 100% refundacije troškova cestarina
  • rezervirajte privatni smještaj iz naše ponude do 31. 3. 2019. i dobit ćete 50% refundacije troškova cestarina

Pravo na ovakav vid popusta imaju gosti koji su prethodne i ove sezone rezervirali minimalno 7 dana u privatnom smještaju iz naše ponude, a svaka od rezervacija mora iznositi najmanje 500 €.

Ako tražite refundaciju za više vozila, ukupan minimalan iznos rezervacije za svaku godinu množi se s brojem vozila za koje se traži povrat (npr. za 2 vozila rezervacija smještaja svake godine mora iznositi najmanje 1000 €).

Detaljnije se informirajte o uvjetima akcije "Besplatne autoceste": Uvjeti
Live Chat Možemo li vam pomoći?
Adriatic.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica, slažete se s njihovim korištenjem. Saznajte više... Zatvori