Hrvatska
+385 21 456-456
Pon - Pet
08:00h - 16:00h

Povrat troškova vize

Povrat troškova vize

Gosti koji turistički posjećuju Hrvatsku, a za to putovanje im je potrebna viza, uz pomoć agencije Adriatic.hr mogu refundirati iznos novca koji su potrošili na izradu vize.

Dovoljno je rezervirati smještaj za sezonu 2020. iz ponude Adriatic.hr-a u iznosu od najmanje 500 €! O detaljima ove pogodnosti možete pročitati u pravilima korištenja.

Povrat troškova izrade vize – pravila korištenja
  1. Gost koji u Hrvatsku putuje s putovnicom izdanom u zemlji na koju se primjenjuje vizni sustav i koji u 2020. sezoni rezervira smještaj iz ponude Adriatic.hr-a u minimalnom iznosu 500 € ostvaruje pravo na povrat novca za troškove izrade vize.
  2. Povrat troškova izrade vize Adriatic.hr nudi samo direktnim gostima.
  3. Adriatic.hr pokriva samo troškove izrade turističke vize, ne i tranzitne koja će gostu eventualno biti potrebna na putovanju za Republiku Hrvatsku.
  4. Povrat troškova izrade vize ne odnosi se na djecu do 6 godina kojima za ulazak u Republiku Hrvatsku turistička viza nije potrebna i na djecu stariju od 6 godina koja su upisana u putovnicu roditelja pa im se izrada turističke vize posebno ne naplaćuje.
  5. Povrat troškova izrade jedne vize iznosi 35 € za državljane Rusije, Ukrajine, Gruzije i Kosova te 60 € za državljane svih ostalih zemalja.
  6. Adriatic.hr će gostu, kojem je za ulaz u Republiku Hrvatsku potrebna turistička viza, refundirati troškove izrade jedne vize za svakih 500 € iznosa rezervirane usluge smještaja. U slučaju da gost traži povrat troškova izrade vize za više osoba, ukupan minimalni iznos rezervacije (500 €) se množi s brojem viza za koje gost traži povrat troškova.
  7. Gostu se popust za povrat troškova izrade viza obračunava odmah prilikom izrade poziva na plaćanje za rezerviranu uslugu smještaja. Gost je obavezan puni iznos rezervacije uplatiti na račun Adriatic.hr-a.
  8. Gost koji traži povrat troškova izrade vize obavezan je Adriatic.hr-u, prilikom zahtjeva za rezervaciju, a najkasnije do potvrde rezervacije, e-mailom ili faksom uručiti kopije putnih dokumenata za sve osobe za koje traži povrat troškova izrade vize.
  9. Ako gost u jednoj sezoni napravi više rezervacija za iste osobe, troškovi izrade vize mogu mu biti vraćeni samo jednom.
Live Chat Možemo li vam pomoći?
Adriatic.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica, slažete se s njihovim korištenjem. Saznajte više...
Zatvori
4.6 / 142 recenzije Adriatic.hr - Google Reviews