Potreban noviji web preglednik

Vaš preglednik ne podržava novitete koje smo uveli! Preporučamo da ažurirate postojeći ili koristite neki drugi.

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge Opera
Hrvatska
+385 21 456-456
Govorimo hrvatski
Pon - Sub
08:00h - 22:00h
Ned
08:00h - 22:00h

Gorski kotar, Lika i Gorski kotar - Top znamenitosti i mjesta za odmor

Traži:

Rivijera Gorski kotar

Gorski kotar

Gorski kotar teritorijalno pripada Primorsko-goranskoj županiji a ako govorimo o položaju, smjestio se između Kvarnera i kontinentalnog dijela Hrvatske.

Zeleno srce Hrvatske

Jedno od najzelenijih područja u Hrvatskoj zbog kojeg i nosi naziv „zeleno srce Hrvatske”. Izniman geografski položaj uz jedinstvenu klimu stvaraju idealne prilike za odmor u svim godišnjim dobima. Svakako, najposebniji doživljaj imat ćete ako posjetite Gorski kotar zimi.
Apartmani i kuće nalaze se u područjima okruženima prirodom što će vam omogućiti da provedete odmor s najdražima u potpunom miru.

Najviši grad u Hrvatskoj

Osim što se nalazi na čak 700 metara nadmorske visine Delnice su kulturno-povijesno središte o čemu svjedoče mnoge znamenitosti kao kuće poznatih hrvatskih plemićkih obitelji od kojih svakako treba izdvojiti obitelj Zrinski. Osim po znamenitostima Delnice su poznate i kao središte zdravstvenog i spa turizma.

Zeleni raj

U malom području Gorskog kotara koncentriran je veliki broj biljnih, životinjskih vrsta od kojih je dosta i autohtonih. Nezaobilazna lokacije je NP Risnjak. Područje koje povezuje balkanske planinske masive s Alpama. Najpopularnija među posjetiteljima svakako je poučna staza Leska koje je projektirana još 1993. a idealna je za obiteljsko druženje i šetnju.

Lujzijanska cesta

Izgrađena u periodu između 1803. i 1809. godine predstavljala je jednu od najmodernijih prometnica toga doba a cilj joj je bio povezati sjeverni i južni dio Hrvatske. Važan je dio kulturne baštine u Hrvatskoj a u upotrebi je i danas.Gorski kotar - Što raditi, što vidjeti?

Smještaj Rivijera Gorski kotar

Kuća za odmor 18374
Brestova Draga Kuća za odmor 18374

Brestova Draga Od 93,00 € po danu

Kuća za odmor 15829
Mrkopalj Kuća za odmor 15829

Mrkopalj Od 93,00 € po danu

Apartmani 18376
Lokve Apartmani 18376

Lokve Od 86,00 € po danu

Kuća za odmor 18429
Mrkopalj Kuća za odmor 18429

Mrkopalj Od 126,00 € po danu

Kuća za odmor 17993
Gusti Laz Kuća za odmor 17993

Gusti Laz Od 81,60 € po danu

Traži smještaj - Rivijera Gorski kotar
Live Chat Možemo li vam pomoći?

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Osim toga, kolačići se koriste za oglašavanje prilagođeno vama, kako na našoj stranici tako i izvan nje, preko pouzdanih partnera. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje svih kolačića.

U redu