Hrvatska
+385 21 456-456
Pon - Sub
08:00h - 22:00h
Ned
08:00h - 22:00h

NAJ - Hrvatska!

Print Objavljeno: 21.5.2011.
NAJ - Hrvatska!

S približavanjem ljeta sve se ozbiljnije iscrtavaju planovi za godišnje odmore. Kako bi turistima iz svih dijelova svijeta pomogli izabrati savršenu destinaciju za odmor, svjetski novinski i turistički portali dali su se u izradu top lista najboljih odredišta u 2011. godini.
Jadranski spoj sunca i mora, lijepih plaža, kulturne baštine i savršeno usporenog ritma Mediterana pronašao je put do mnogih top ljestvica.

Dubrovnik, najčešće spominjan kao kruna hrvatskog turizma, našao se i na Trip Advisorovom popisu 25 najboljih odredišta u Europi. Nadaleko poznate jadranske plaže prepoznao je njemački Bild uvrstivši Zlatni rat na otoku Braču i plažu u Lubenicama na otoku Cresu među najprivlačnije plaže svijeta. CNN je otoku Rabu dao epitet "rodnog mjesta svjetskog naturizma" i preporučio 3 njegove plaže kao idealno utočište nudistima, a u istom kontekstu istaknuta je i rovinjska plaža Valalta. Pojas uz more nije jedino blago Hrvatske koje je cijenjeno i izvan granica domovine. Velebit, planinu pod čijim okriljem se nalaze čak dva nacionalna parka, svojim je čitateljima preporučio The Guardian, a Plitvička jezera ne mogu ni nabrojiti sve pohvale na svoj račun. 16 jezera koja se obrušavaju u slikovite vodopade nezaobilaznim mjestom u Hrvatskoj proglasili su National Geographic, CNN, britanski Hello i Budget Travel.

Ova odredišta samo su dio onih koja su pronašla put na vrhove svjetskih top ljestvica, a na vama je da odaberete ono koje će stići do vrha vaše liste najboljih mjesta za odmor.
Kategorije


Novosti

Pridružite se Adriatic.hr klubu jer:

  • dobivate ekskluzivne ponude
  • prvi saznajete za naše akcije
  • prvi uživate u našim pogodnostima
Live Chat Možemo li vam pomoći?
Adriatic.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica, slažete se s njihovim korištenjem. Saznajte više... Zatvori
4.6 / 128 recenzije Adriatic.hr - Google Reviews