Potreban noviji web preglednik

Vaš preglednik ne podržava novitete koje smo uveli! Preporučamo da ažurirate postojeći ili koristite neki drugi.

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge Opera
Hrvatska
+385 21 456-456
Pon - Pet
08:00h - 22:00h
Ned
14:00h - 22:00h

Makarska, Makarska

Traži:

Makarska

Makarska

Makarska je začeta između poluotoka Sv. Petar i rta Osejava u podnožju planine Biokovo. Budući da je divovska planina spriječila njezin razvoj prema unutrašnjosti, Makarska je izrasla u kilometarske plaže, uređene šetnice uz obalu i trgove povezane dugim ulicama. Tijekom stoljeća Makarska je uobličena u pravi mediteranski gradić, a njezini mještani pretvorili su je ljubavlju, trudom i znanjem u idealnu ljetnu destinaciju. Turistički raj istovremeno nudi istraživanje morskih dubina i veranje po planinama, kao i samo vaš "komadić" plaže za lijeno ljuljuškanje pod žarkim suncem.

Ljepotica Rivijere Makarska

Planinske sive visine s pogledom na otoke Brač i Hvar i s "čupercima" zelenila po sebi izronile su iz nepregledne morske širine. Zajedno sa šumovitim priobaljem Makarska krasi divnu oprečnost prirode.
Jadranska ljepotica Makarska urešena je brojnim uspješnim arhitektonskim ostvarenjima među kojima se izdvaja konkatedrala Sv. Marka na glavnom gradskom trgu te petstogodišnji franjevački samostan s bogatom knjižnicom, arhivom i pinakotekom. Mještani se ipak najviše ponose Malakološkim muzejom. Jedini muzej svoje vrste u Hrvatskoj vam predstavlja mekušce, školjke i puževe Jadrana kao i srodnu faunu tropskih mora.

Makarska – moderni festivali tradicionalnih razbibriga

Uz nebrojene mogućnosti rekreativne zabave u prirodi i na plažama, Makarska će vam predstaviti šaroliko "Makarsko kulturno ljeto". U melodijama tradicionalne i zabavne glazbe, likovnim izložbama i ludim ljetnim karnevalom Makarska će vam ponuditi u kasno proljeće neobičnu modernu poslasticu - festival stripa Mafest. Upoznajte se s nizovima crteža koji će vam ispripovjediti priču o nastanku "devete umjetnosti".
Okus idealnog ljetovanja ostavit će torta Makarana. Tradicionalna torta od badema s nekoliko kapi limunova soka predstavlja okuse mediteranskog vrta koji uz poneko stablo smokve i naranče krasi i sladi tradicionalni dalmatinski dom.


Riviera Makarska - Vidi sve plaže

Makarska - Što raditi, što vidjeti?

Smještaj Makarska

Apartmani i sobe 11063
Makarska Apartmani i sobe 11063

Makarska Od 32,00 € po danu

Apartmani 11361
Makarska Apartmani 11361

Makarska Od 86,00 € po danu

Apartmani 6842
Makarska Apartmani 6842

Makarska Od 43,00 € po danu

Apartmani 16430
Makarska Apartmani 16430

Makarska Od 36,00 € po danu

Apartmani 18170
Makarska Apartmani 18170

Makarska Od 43,00 € po danu

Traži smještaj - Makarska
Live Chat Možemo li vam pomoći?

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Osim toga, kolačići se koriste za oglašavanje prilagođeno vama, kako na našoj stranici tako i izvan nje, preko pouzdanih partnera. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje svih kolačića.

U redu
4,6 / 143 recenzije Adriatic.hr - Google Reviews