noscript
Kontakt telefon
Hrvatska
+385 21 456-456
Radno vrijeme
Pon - Pet
08:00h - 16:00h

Hrvatska u svibnju – apartmani za vikend predah

Print Objavljeno: 28.04.2011.
Hrvatska u svibnju – apartmani za vikend predah

Destinacija za ljetni odmor 2011. je izabrana, apartmani su već rezervirani - ali srpanj i kolovoz su predaleko? Hrvatska će vas rado dočekati i u svibnju.
Iskoristite već prvi vikend svibnja i proslavite Praznik rada ljenčareći na obali uz Jadransko more. Apartmani u ovom dijelu godine nešto su pristupačnijih cijena pa vam vikend odmor neće isprazniti budžet, a zauzvrat ćete uživati u blagodatima koje će vam pružiti Hrvatska. Dodatna prednost je i što apartmani u svibnju nisu rezervirani kao u ljetnim mjesecima pa ćete, na koju god jadransku destinaciju bacite oko, pronaći traženu udobnost i mir.
Mjesec u kojem proljeće pokazuje svoje raskošno zeleno - cvjetno ruho bit će idealan za odlazak na izlete kroz prirodne ljepote koje nudi Hrvatska. Svibanjsko buđenje slapova u nacionalnim parkovima Krka i Plitvička jezera, brojne vrleti Jadranske obale spremne za aktivne i rekreativne penjače, sajmovi cvijeća u uređenim gradskim prostorima – dio su onoga što će vam ponuditi proljetna Hrvatska. Kad se vratite s cjelodnevnih izleta u prirodi, fotografiranja fascinantnih prizora i kušanja pokojeg domaćeg specijaliteta, apartmani će biti savršeno utočište za odmor. Razgledajte ih i izaberite savršenog za sebe...Live Chat Možemo li vam pomoći?
Adriatic.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica, slažete se s njihovim korištenjem. Saznajte više... Zatvori