Hrvatska
+385 21 456-456
Pon - Sub
08:00h - 22:00h
Ned
08:00h - 22:00h

Vodice, Sjeverna Dalmacija - Top znamenitosti i mjesta za odmor

Traži:

Rivijera Vodice

Rivijera Vodice

Rivijera Vodice savršen je izbor za goste koji žele iskoristiti svoje ljetovanje za uživanje u plavom Jadranskom moru i uzbudljivom noćnom životu. U našoj ponudi privatnog smještaja možete pronaći širok izbor klimatiziranih apartmana i soba, ali i apartmana i soba u kojima su kućni ljubimci dobrodošli.
Rezervirajte smještaj u rivijeri Vodice i prepustite se jedinstvenom mediteranskom ugođaju Vodica i ostalih mjesta.

Još od željeznog doba Rivijera Vodice poželjno je područje za život i boravak. Grad Vodice, Srima, Tribunj i okolica bogata prirodnim, kulturnim, gastronomskim i arheološkim zanimljivostima rekreiraju duh i tijelo. Odmor i zabavu Rivijera Vodice i danas nudi svakom putniku namjerniku. Na uglovima uličica domaćini će vas mamiti svježom ribom pripremljenom na sve moguće načine, vinom i pjesmom koje će vaša osjetila zdušno prihvatiti.

Rivijera Vodice povijesnu baštinu čuva u modernom ruhu

Tiha noćna muzika mogla bi vas prevariti dojmom da je na Rivijeri Vodice oduvijek bilo mirno. Arheološki nalazi na kopnu i u podmorju te zanimljivi spomenici kulture ukazuju na burnu, osvajačku prošlost.
U centru grada Vodice, dvorište Ćorićevog tornja, sačuvanoga dijela obrambenog zida iz vremena turskih osvajanja, ljeti je kino na otvorenom. Crkva svetoga Križa uspješno predstavlja izložbe moderne umjetnosti u ruralnoj arhitekturi 15. stoljeća, dok 14 kapelica uređenim stazama vode do crkve Gospe od Karmela na brdu Okit i jedinstvenoga vidikovca.

Zajedno sa svojm lijevim i desnim susjedom, pitomom i gostoljubivom Srimom te pitoresknim ribarskim Tribunjem, grad Vodice čini fantastični trio turističke ponude Sjeverne Dalmacije.

Adrenalinski odmor na Rivijeri Vodice

Odmor više zamišljate kao adrenalinsku pustolovinu? Ljepotu prirode i povijesne ostatke Rivijere Vodice potražite i ispod morske površine – ronilački klubovi će vam pri tome pomoći. Ili prepustite valovima da vas ponesu do stotinjak otoka, otočića, hridi i grebena Nacionalnog parka Kornati, do pravog nautičarskog raja. Kanjon i slapovi rijeke Krke, još jednog nacionalnog parka, također nisu daleko.
Otok Logorun, "sjedište" i prvi rezervat magaraca u svijetu, vidite sa plaža između Tribunja i Vodica kao i otok Prvić, ljetovalište hrvatskih plemića u 16. stoljeću, a kasnije i utočište lokalnog stanovništva pred navalama Turaka.

Ako se ipak sigurnije osjećate na kopnu, zajašite bicikl ili motor i pohrlite ususret obližnjem Šibeniku ili k 6000 godina staroj "Hrvatskoj Troji", arheološkom lokalitetu u blizini Skradina, grada-bisera na rijeci Krki.

Raspjevana Rivijera Vodice

Kilometri plaža dovest će ljubitelje glazbe u grad Vodice. Svake srijede pjevaju klape, a capella zborovi-čuvari dalmatinske narodne pjesme. Već tradicionalni Jazz festival Vodice i revijalni festival hrvatske diskografije, te disko klubovi Rivijere Vodice zadovoljit će uši svih generacija. Produžite li iz Vodica prema zapadu, Tribunj sa svojim ribarskim feštama i tradicionalna utrka magaraca garantiraju nezaboravnu zabavu. Prava destinacija za obiteljska ljetna druženja.Vodice - Što raditi, što vidjeti?

Smještaj Rivijera Vodice

Apartmani 5890
Vodice Apartmani 5890

Vodice Od 51,75 € po danu

Apartmani 16543
Vodice Apartmani 16543

Vodice Od 35,10 € po danu

Apartmani 6099
Srima - Vodice Apartmani 6099

Srima - Vodice Od 71,00 € po danu

Apartmani 4172
Vodice Apartmani 4172

Vodice Od 36,00 € po danu

Apartmani 17238
Srima - Vodice Apartmani 17238

Srima - Vodice Od 63,90 € po danu

Traži smještaj - Rivijera Vodice
Live Chat Možemo li vam pomoći?
Adriatic.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica, slažete se s njihovim korištenjem. Saznajte više...
Zatvori
4.6 / 137 recenzije Adriatic.hr - Google Reviews