Potreban noviji web preglednik

Vaš preglednik ne podržava novitete koje smo uveli! Preporučamo da ažurirate postojeći ili koristite neki drugi.

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge Opera
Hrvatska
+385 21 456-456
Pon - Pet
08:00h - 22:00h
Ned
14:00h - 22:00h

Crikvenica, Kvarner - Top znamenitosti i mjesta za odmor

Traži:

Rivijera Crikvenica

Rivijera Crikvenica

Rezervirajte smještaj u rivijeri Crikvenice. U našoj ponudi pronađite idealan apartman ili sobu s pogledom na more. Veliki broj apartmana nalazi se nedaleko od plaže. Osim u Crikvenici, pronađite smještaj u obližnjim mjestima. Neka od njih su Selce, Dramalj i Jadranovo – mjesta koja obiluju prekrasnim plažama nagrađenim Plavom zastavom. Bajkovite šume i uređene plaže simbol su ljepote rivijere Crikvenice. Veliki izbor manifestacija u Crikvenici i okolnim mjestima, poput festivala, ribarskih fešti i kulturnih zbivanja upotpunit će vaš doživljaj s ljetovanja.

Kako se s čitavog kontinenta do Rivijere Crikvenica može stići za dan vožnje, njen je smještaj idealan za nezaboravan odmor. Beskrajne pješčane i šljunčane plaže, pošumljene planinske strane što izranjaju iz vode te ljupka naselja niču iza svake krivine – teško je odlučiti kuda gledati. Zaželjeli se vi gradske vreve u samoj Crikvenici ili mirne osame u Dramlju, Jadranovu ili Selcu, Rivijera Crikvenica je mjesto za savršen obiteljski odmor.

Rivijera Crikvenica - remek-djelo u minijaturi

Crikvenica je nastala iz srednjovjekovnog samostana ("crikve"), u čijoj se zgradi danas nalazi hotel Kaštel. Iz ovog se jedinstvenog mjesta širi mreža uličica – najuže su najstarije – od kojih su mnoge jedva dovoljno široke da se dvoje mimoiđu. Bogatstvo ljepote na skučenom prostoru inspiriralo je Michelangela minijature, Julija Klovića, da ostvari svoja malena, izuzetna remek-djela, daleko od svog rodnog mjesta s Rivijere Crikvenica. Čujete li zov otvorenih prostora, oduševit će vas prostrane plaže koje se protežu čitavom rivijerom, od Jadranova do Selca, nudeći brojne sadržaje kako za djecu, tako i za odrasle željne vodenih sportova i rekreacije. Plaža Crni Molo prikladna je za jedne i druge: plićak seže toliko daleko da vam ni na 200 metara od obale voda neće dosegnuti koljena.

Na Rivijeri Crikvenica zabava nikad ne prestaje

U srpnju Sport Fest u Crikvenici donosi wakeboard natjecanja, rukomet i odbojku na pijesku tijekom dana te glazbom popraćenu zabavu navečer. U Selcu se u istom mjesecu održava spektakularna regata krstaša Selce Open. Krajem kolovoza Ribarski tjedan pokazat će vam Crikvenicu kakva je bila prije razvoja modernog turizma. Uz gastronomske užitke, izložbe i koncerte, škole jedrenja i, naravno, ribu. Puno, puno ribe. Ako ne možete izdržati do tada, posjetite crikvenički Akvarij, s brojnim uzorcima jadranskih i tropskih riba u bazenima baš poput njihovih prirodnih staništa.

Lijek za dušu i tijelo na Rivijeri Crikvenica

Zaštitni znak Selca su blatne kupke koje duga tradicija kombinira sa svježim zrakom s planina koje uokviruju obalu u ljekovite odmore.
Kratak vas izlet, zbog već spomenutog smještaja Rivijere Crikvenica na raskrižju kopnenih i morskih putova, dijeli od smirujućeg šuma Plitvičkih jezera te kvarnerskih otoka, dostupnih atraktivnim jedrenjacima.


Riviera Crikvenica - Vidi sve plaže

Crikvenica - Što raditi, što vidjeti?

Smještaj Rivijera Crikvenica

Apartmani 15063
Selce Apartmani 15063

Selce Od 65,00 € po danu

Apartmani 13450
Crikvenica Apartmani 13450

Crikvenica Od 64,00 € po danu

Apartmani i sobe 2362
Selce Apartmani i sobe 2362

Selce Od 29,00 € po danu

Apartmani 5533
Jadranovo Apartmani 5533

Jadranovo Od 47,00 € po danu

Apartmani 15244
Selce Apartmani 15244

Selce Od 55,00 € po danu

Traži smještaj - Rivijera Crikvenica
Live Chat Možemo li vam pomoći?

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Osim toga, kolačići se koriste za oglašavanje prilagođeno vama, kako na našoj stranici tako i izvan nje, preko pouzdanih partnera. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje svih kolačića.

U redu
4,6 / 144 recenzije Adriatic.hr - Google Reviews