Hrvatska
+385 21 456-456
Pon - Pet
08:00h - 16:00h

Umag, Istra - Top znamenitosti i mjesta za odmor

Traži:

Rivijera Umag

Rivijera Umag

Rivijera Umag nudi mnoštvo različitog sadržaja – ljubitelji sporta jedva čekaju srpanj kada se održava svjetski poznati teniski turnir Croatia Open, dok ljubitelji povijesti mogu istraživati bogatu povijesnu baštinu Umaga koja seže sve do antičkih vremena.
Iako popularna turistička destinacija, cijene apartmana i studio apartmana u rivijeri Umag i u vrhuncu sezone ostaju povoljne. U rivijeri Umag postoji nekoliko plaža za pse kao što su plaža Laguna u turističkom kompleksu Sol Stella Maris ili plaže turističkog kompleksa Savudrija, stoga ako planirate povesti sa sobom svog kućnog ljubimca, pogledajte u našoj ponudi apartmane koji primaju kućne ljubimce.

U sjeverozapadnom kutku Hrvatske smjestila se predivna Rivijera Umag. Naći se licem u lice s teniskim zvijezdama i "noćnim pticama" sa svih strana svijeta, uživati podjednako u prirodnim čudima i djelima ljudskih ruku, biti dio tradicije kuća za odmor koja potječe još od starih Rimljana: što se još od odredišta za ljetovanje može očekivati?

Na Rivijeri Umag hodajte putem koji su popločala stoljeća

Umag će vas u šetnji njegovim ulicama provest kraj sarkofaga iz petog stoljeća, đenoveške topovske kugle zaglavljene u zidu župne crkve te mjesta gdje je mučenički umro Sveti Peregrin, pokraj plaže koja danas nosi njegovo ime. Za drugu porciju drevnih znamenitosti, turističkim vlakićem napustite Umag i zamijenite ga obližnjim Katorom, gdje starorimske iskopine možete istraživati do mile volje.

Prošlost živi u unutrašnjosti Rivijere Umag

Leđa okrenite obalnoj vrevi i uputite se u unutrašnjost gdje ćete zateći potpuno drugo lice Rivijere Umag. Malo naselje Babići, na izlazu iz Umaga, poziva neodoljivo plavim nebom i mirisnim zelenilom te nudi priliku za šetnju prirodom, lov ili jahanje, u okruženju mirisa i okusa prošlih vjekova.

Uzbudljiva sadašnjost sazdana na slojevitoj prošlosti Rivijere Umag

Središnji događaj u živahnom ljetnom kalendaru Rivijere Umag je kolovoški teniski turnir Croatia Open. Čak i ako vas bijeli sport ne zanima, ne smijete propustiti noćne zabave izvan terena!

Prvog ponedjeljka istog mjeseca započinje trodnevno putovanje u drevna vremena Rivijere Umag - na festivalu Sepomaia Viva. Na njegovim događanjima upoznat ćete se s manje poznatim stranama antičkog života, poput plesa ili izrade mozaika.

Na Tomato Day (dan rajčica) ni slučajno nemojte ponijeti bijelu majicu! Budite spremni za crvenu i slasnu obiteljsku zabavu.


Riviera Umag - Vidi sve plaže

Umag - Što raditi, što vidjeti?

Smještaj Rivijera Umag

Kuća za odmor 13795
Barići Kuća za odmor 13795

Barići Od 35,00 € po danu

Apartmani 15941
Umag Apartmani 15941

Umag Od 43,00 € po danu

Apartmani 7111
Dolinci Apartmani 7111

Dolinci Od 43,00 € po danu

Apartmani 7109
Umag Apartmani 7109

Umag Od 45,00 € po danu

Apartmani 16677
Umag Apartmani 16677

Umag Od 69,00 € po danu

Traži smještaj - Rivijera Umag
Live Chat Možemo li vam pomoći?
Adriatic.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica, slažete se s njihovim korištenjem. Saznajte više...
Zatvori
4.6 / 142 recenzije Adriatic.hr - Google Reviews